aA
“3Com” jau pristatė savo naują interneto įrenginį “Audrey”, kuris suprojektuotas virtuvėms ir svetainėms. Kompanija informavo, kad “Audrey” naudoja “Palm HotSync” technologiją informacijos, ateinančios iš vieno ar dviejų “Palm” prietaisų, sinchronizavimui. Anot kompanijos, jis gali sujungti informaciją iš “Palm” prietaisų ir sukurti šeimos kalendorių.
Audrey
Vartotojai gali ranka parašyti laišką arba elektroninę žinutę ir išsiųsti ją kaip vaizdo medžiagą, įrašyti ir išsiųsti balso paštą, atspausdinti infraraudonųjų spindulių klaviatūra, prisijungti prie sukurtų tinklo informacijos kanalų spusteldami ekraną ar sukdami kanalų pasirinkimo rankenėlę.

“Audrey” pagrindas yra QNX operacinė sistema, kuri gali būti atnaujinta per atstumą. Įrenginyje yra “Real Audio” sistemą balso pašto žinučių išklausymui, vidinis 56 Kbps modemas, už papildomus 59 dolerius galima įsigyti “Ethernet” adapterį. “Audrey” galima nustatyti taip, kad jis automatiškai jungtųsi prie interneto ir atnaujintų informaciją bei siųstų ir pasiimtų žinutes.

“3Com” teigia, kad “Audrey” yra pirmasis interneto Ergo linijos produktas. Kad geriau prisitaikytų namuose, jis gaminamas 5 spalvų ir jį bus galima įsigyti internete, o iki mėnesio pabaigos - ir parduotuvėse už 499 dolerius (beveik 2000 litų).

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas abu lietuviai pasižymėjo galingu žaidimu

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Naujajame Orleane vykusiose lemiamose NBA įkrintamųjų...

Šiltuose kraštuose atostogaujantis Edmundas Kučinskas gerbėjams perdavė linkėjimų: ypatingas dėmesys – moterims

Estrados grandas Edmundas Kučinskas gerbėjams išsiuntė linkėjimų iš saulėtų kraštų....

Prie pastato, kuriame teisiamas Trumpas, – šiurpus incidentas (2)

Niujorko teisėjas Juanas Merchanas penktadienį pranešė, kad buvo atrinkta 12 prisiekusiųjų...

Sedekerskis ir „Baskonia“ pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą

Penktadienį nuaidėjo pirmųjų istorijoje Eurolygos įkrintamųjų paskutinis mačas, po kurio...