Žvyruotoje ir siauroje Tulpių gatvėje per trumpą laiką žmonės patys sugavo net du girtus vairuotojus.

Pirmas sulaikytas automobilio „Honda Civic“ vairuotojas Ernestas M., gim. 1977 m. Reguliariai neblaivus ir mėlynėmis po akimis pasidabinęs vyrukas pagalvojo, kad jį stabdo kaimynas, nes nori draugiškai pasišnekėti. Tačiau kaimynai iš užvedimo spynelės ištraukė raktelius ir iškvietė policiją.

Išlipęs iš automobilio Ernestas bandė prieš tai protestuoti, tačiau dėl girtumo susvyravo, trenkėsi kakta į tvorą, po to ant žvyro ir susižalojo.

Tuo metu prie įvykio vietos privažiavo automobilis „Daewoo Lanos“, kurio vairuotojas taip pat sukėlė vietos gyventojams įtarimų. Pasirodo ir jis buvo girtas. Ir jis turėjo pretenzijų stabdytojams.

„Daewoo“ vairuotojas Romas S., gim. 1945 m., aiškino, kad jis pataikė ne į savo gatvelę, bet tikrai žino, kad gyvena kažkur netoliese – soduose.

Tuo metu Ernesto draugas ir sugėrovas bandė nustumti automobilį „Honda Civic“ nuo kelio, bet vėl kažkaip susižalojo kaktą. Vėliau bandė įtikinti, kad jį Tulpių gatvės gyventojai apmėtė akmenimis.

Ir čia, dramos vietoje, pasirodo net du kelių policijos ekipažai. Ernestui nustatytas sunkus – 3.45 prom. girtumas. Romas buvo apgirtęs kiek mažiau – 1.74 prom.

Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai kurie išvežė „Honda Civic“ ekipažą į ligoninę. Abiems vyrukams iš galvų teks iškratyti žvyrą. Dar iki juos išvežant į ligoninę, pasirodė trečias sugėrovas, kuris sėbrus pamokė „pasiimti abdukciją“.

Tuo tarpu Tulpių gatvės žmonės tvirtino, kad vyrukai atvažiavo ir buvo sustabdyti jau sudaužytomis galvomis, jų paakiuose puikavosi senos mėlynės, kurias Ernestas užsidirbo prie parduotuvės – apie tai pasakojo visą jo istoriją žinantys žmonės.

Abu šio vakaro herojai yra žinomi kelių eismo betvarkės darytojai.

Ernestas dar 2008 metais du kartus įkliuvo vairuojantis girtas. 2009 metais vairavo neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, nes jis buvo atimtas už žygius prieš metus. Dabar vėl įkliuvo girtas, be vairuotojo pažymėjimo.

Romo reikalai ne ką geresni. Kadangi per metus jis girtas prie vairo pakliūva jau antrą kartą, jo korėjietiškas automobilis bus konfiskuotas.

Prieš girtuoklystes ant ratų sukilę Tulpių gatvės gyventojai viliasi, kad baigsis čia vairuojančių girtuoklių teroras. Be to gatvėje daug mažų vaikų, rankinuko dydžio šunelių, kartais per kelią perbėga viena kita katė.