Žinomą sportininką ir trenerį sostinės Gelvonų gatvėje partrenkė ir mirtinai sužalojo automobiliu "Mazda 626" važiavęs Policijos departamento Kelių priežiūros tarnybos kelių patrulių rinktinės vyresnysis policininkas 31 metų Darius Narinkevičius.

Manoma, kad pareigūnas vairavo neblaivus. G.Ulys mirė vietoje. Atvykę greitosios pagalbos medikai tik patvirtino jo mirtį.

Partrenkęs gatvėje G.Ulį, policininkas dar rėžėsi į taksi automobilį ir sužalojo jo vairuotoją bei keleivius - žuvusiojo motiną 60 metų Anelę Ulienę, 67 metų tėvą Albertą Ulį ir 79 metų močiutę Eleną Jankauskienę.

Nuo stipraus smūgio suknežintame ir pakrypusiame automobilyje sunkiausiai buvo sužeista E.Jankauskienė, raktikaulio lūžį patyrė A.Ulienė. Moterys buvo paguldytos į "Raudonojo kryžiaus" ligoninę. Naktį medikai skubiai operavo E.Jankauskienę. Vakar ji tebegulėjo reanimacijos skyriuje.

Mačiusi sūnaus žūtį ir niekaip negalinti išsivaduoti nuo stipraus sukrėtimo A.Ulienė taip pat gydoma ligoninėje.

Tragiška nelaimė įvyko vos keli šimtai metrų nuo Anelės ir Alberto Ulių namų, kurių nebuvo lemta pasiekti. Tą vakarą G.Ulys kartu su šeima ir artimaisiais šventė savo motinos A.Ulienės 60-metį.

G.Ulys visą vakarą buvo labai linksmas, džiaugėsi ir juokavo. Gimtadienio šventės dalyviams susiruošus į namus, treneris pirmiausia išlydėjo savo žmoną Solveigą su 5 metų dukrele Giedre ir 3 metų sūnumi Domantu.

Paslaugus ir rūpestingas sūnus nutarė tėvams ir močiutei iškviesti taksi ir palydėti iki pat jų namų. Taksi automobilis, kuriuo važiavo G.Ulys su tėvais ir močiute, buvo priverstas sustoti Gelvonų gatvėje ties sankryža. Priekyje stovėjo dar keli automobiliai.

Šioje vietoje buvo ką tik įvykusi avarija ir kelių policija užtvėrė kelią. G.Ulys išlipo iš taksi automobilio ir nuėjo pasidomėti, ar ilgai teks stovėti. Treneriui grįžtant, taksistas automobilį pasuko atbuline eiga.

Tuo metu į kelią staiga įvažiavo kelių policijos pareigūno D.Narinkevičiaus vairuojama "Mazda 626" ir partrenkė G.Ulį, paskui rėžėsi į taksi automobilio šoną.

Taksi nuo smarkaus smūgio atsitrenkė į priekyje stovėjusius automobilius "Audi 80", "Opel Ascona" ir VAZ. Mirtinai sužalotas G.Ulys buvo nusviestas po taksi automobiliu.

Avarijos metu nukentėjo ir ją sukėlęs policininkas. Jis taip pat buvo nuvežtas į "Raudonojo kryžiaus" ligoninę, girtumui nustatyti paimta jo kraujo.

Pareigūnas iš ligoninės buvo išleistas namo. Po kurio laiko D.Narinkevičius buvo nuvežtas į Priklausomybės ligų centrą, kur medikai jam nustatė vidutinį girtumo laipsnį.