„Iki paskutinės sekundės žvaigždės nežinojo, su kuo teks džiunglėse kautis ir gyventi. Daugelis spėliojo, ką į šį realybės šou atsiųs Latvija ir Estija. Malaizijos džiunglėse susitikusios žvaigždės elgėsi itin mandagiai: visi sveikinosi, drąsino vieni kitus ir palaikė, tačiau jau netrukus stovyklose kilo konfliktų”, – pasakoja 24 valandas per parą „Džiunglių” žvaigždes stebėjęs prodiuseris Vygintas Prebergas.

Pasak jo ir „Džiunglių” vedėjo Vytauto Kernagio, šiame realybės šou dalyvauja ne paprasti žmonės, o tikros žvaigždės, tad jų principai, norai ir nuomonė yra kur kas kategoriškesni, tvirtesni ir sunkiau nuginčijami nei paprasto žmogaus.

„Šie garsūs žmonės atviresni, emocionalesni, jie daugiau kalba, daugiau reiškia savo nuomonę, jie labiau pasitiki savimi. Tos žvaigždės, kurios scenoje atrodo tokios trapios, gražios, džiunglėse buvo labai stiprios, kovojo ir už save, ir už komandą. Lietuviams teko labai stiprūs priešininkai”, – tikino V. Kernagis.

Šiame ekstremaliame realybės šou Latvijos garbę gins teatro ir kino aktorė Kristine, teatro režisierius Regnars, kuris nemėgsta pasitikinčių savimi moterų, garsus Latvijos hip-hopo stiliaus atlikėjas ir drabužių dizaineris Ozols, kurio charakterį, pasak jo paties, geriausiai apibūdina gyvulys „bulius”, žurnalistė Alla ir skulptorius Aivars.

Už Estiją Malaizijos džiunglėse prieš lietuvius ir latvius kovos: „Playboy” žvaigždė, skandalais ir nuogumu pagarsėjusi teatro ir kino aktorė Eve, žurnalistė ir rašytoja Kati, kuri kas kartą pagimdžiusi vaiką nuoga pozuoja skandalingiausio Estijos žurnalo viršelyje, Estijos „Eurovizijos” konkurso dalyvė dainininkė Kadi ir muzikantai Erich ir Koit.

Pirmasis ekstremalaus TV3 realybės šou „Džiunglės” epizodas iš pavojingų Malaizijos džiunglių – jau šį šeštadienį 19.05 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją