Nedideliame kambarėlyje yra sofa, kurią, policininkų žiniomis, juodaodis intensyviai eksploatuoja, garso aparatūra ir afrikietiški būgnai. Minėtą patalpą Babatunda vadina studija, o save - didžėjumi.

Studijoje balandžio 4-ąją vakarojo Babatunda, dar vienas leidimą gyventi Lietuvoje turintis juodaodis, 18-metė dvyliktokė ir jos bendraklasis. Gėrė vyną ir alų, kol moksleiviui naktį pasidarė bloga. Išėjęs į lauką vaikinas apsivėmė. Tada Babatunda jį savo automobiliu išvežė namo, o mergina liko studijoje su antruoju juodaodžiu. Šis netrukus išėjo, moksleivė pasiliko studijoje.

Grįžęs Babatunda užrakino duris ir ėmė nurenginėti merginą. Tačiau ji priešinosi, liepė neliesti jos, sakė nenorinti sekso su juo. Bet vyras pargriovė ją ant sofos, keletą kartų smogė, mergina trenkėsi galva į sofos rėmą. O tada jis ją nurengė ir išžagino. Paskui parvežė namo.

Tačiau išžaginta mergina namo nėjo, paskambino draugui, susitiko su juo. Pirmadienį vakare išniekinta moksleivė paklausė draugo patarimo ir kreipėsi į policiją.

Į studiją kriminalistai atvažiavo balandžio 6-osios rytą. Babatunda buvo ten, tačiau ilgai neatidarė durų. Kai galų gale jam teko jas atidaryti, pareigūnai pamatė Nigerijos piliečio lovoje gulinčią studentę iš Saulėtekio bendrabučių. Ši mergina pretenzijų Babatundai neturėjo – sakė nuolat su juo susitikinėjanti.

Apklausiamas užsienietis tvirtino moksleivės neprievartavęs – esą grįžęs rado ją girtą ir įsodino į taksi, lytinių santykių nebuvę. Tačiau medicinos ekspertai tvirtina ką kitą. Teismas Babatundą leido suimti mėnesiui.

Į Lietuvą šis Nigerijos pilietis atvyko prieš porą metų. 2008 metais gavo laikiną leidimą nuolat gyventi Lietuvoje.

2008 metais jis susipažino su vilniete, kuri 2009-iais pagimdė jo vaiką. Nigerietis vedė tą moterį. Oficialiai jis niekur nedirba, dažnai išvyksta į užsienį (pareigūnams teigė Londone dirbantis sezoninius darbus).