40 metų Renata Ch. abu savo vaikus vertė ne tik gerti alkoholį, bet ir lytiškai santykiauti. Pranešama, kad moters elgesys taip pasikeitė jai susipažinus su batsiuviu Karoliu K., kuris ją dar ir gydė žolelėmis.

"Tai nebuvo normalus žmogus, jis pykosi su visais kaimynais ir nekėlė pažįstamų pasitikėjimo", - sakė buvęs Renatos Ch. vyras.

Iš pradžių batsiuvys aiškino, kad yra baigęs Liublino katalikų universitetą, bet vėliau paaiškėjo, kad jis turi tik septynių mokyklos klasių baigimo pažymėjimą.

Renata Ch. po susitikimų su batsiuviu, kuris prisistatydavo energoterapeutu, nusprendė su vyru išsiskirti, bet prieš tai dar apkaltino jį seksualiai išnaudojus savo dukrą.

Prokuratūra po kelių mėnesių ikiteisminio tyrimo moters kaltinimus sutuoktiniui atmetė, tačiau tada buvo atskleista kur kas baisesnė ir, svarbiausia, tikra istorija.

Renata Ch. areštuota. "Negaliu patikėti, kad moteris, kuri 14 metų dirbo vaikų darželyje, visada buvo pareiginga ir stropi, staiga tapo ištvirkusia motina", - sakė darželio direktorė.