...apie sinusitą

Kai gyvenimas tik prasideda ir sėkmė lydi kiekviename žingsnyje, apie ligas galvoti nelinkusi Vilija pasakojo, kad sloga jai yra baisus ir, deja, kone kasdienis dalykas.

„Tiesą pasakius, mane kankina sinusitas. Apmaudu, bet medikų pagalba buvo menka, nes nuo jų išrašytų antibiotikų ir kitokių medikamentų nepasveikau. Todėl dabar dažniausiai gydausi pati, patarimų kreipdamasi į farmacininkus ir mamą.

Pamenu, dar močiutė mokė prasidėjus sinusitui prisigrūsti į nosį česnako arba skalauti ją sūriu vandeniu, - nusijuokusi pašnekovė suraukė nosį neslėpdama, kad tokių drastiškų priemonių pati nepropaguojanti.

Savo gydytojo neturiu, nes nė vienu, pas kurį yra tekę lankytis, nesusižavėjau, todėl kaskart tai būdavo pirmi ir paskutiniai apsilankymai. Dėl liūdnos patirties gydant sinusitą, nevykusių apsilankymų poliklinikose susidariau tvirtą nuomonę, kad, deja, gydytojai nėra objektyvūs, o valstybinėse gydymo įstaigose be kyšio sulaukti greitos ir tinkamos pagalbos yra neįmanoma. Tad kur kas paprasčiau panaršyti internete, pasidomėti vaistais susirasti sau tinkamiausių arba pasitarti su vaistininku, kuris tikrai pasiūlys tą patį, ką siūlo gydytojai, tik dar ir alternatyvų, kurios gali būti priimtinesnės”.

...apie mitybą

„Žmogus taip jau surėdytas, kad turi vis ką nors dėti į skrandį... bet jokiais derinimais ar dietomis neužsiimu, - nusijuokė dainininkė. - Na, neturiu tam laiko. O ir maitinuosi labai nesveikai, nereguliariai. Bet kol kas kitaip nepavyksta. Užtat gaminti tai jau tikrai moku. Tik darau tai taip pat ne dažnai. Ir vėlgi, galėčiau pasiteisinti, kad neturiu laiko arba tingiu... Bet jei jau prisiruošiu įsitaisyti virtuvėje, tikrai negailiu pusdienio, nes manau, jog valgyti naminį maistą yra ir pigiau, ir sveikiau”.

...apie išmėginimus

Daug koncertuojančiai, dalyvaujančiai įvairiuose projektuose, dirbančiai prie naujai kuriamo internetinės prekybos portalo Vilijai, kaip ji pati prisipažino, vienatvė labai reikalinga: „Nežinau, ar ką nors nustebinsiu sakydama, jog tik viena būdama galiu susidėlioti į stalčiukus visą informaciją, kuri susikaupė aplink mane per dieną ar kelias, kad būdama viena leidžiu organizmui ir dvasiai pailsėti nuo kitų žmonių skleidžiamų energijų, nuotaikų, kad nurimčiau, nustočiau kunkuliuoti it negęstantis vulkanas...

„Manau, kad būtent vienatvės akimirkos ir susitarimas su savimi gelbėja nuo sunkesnės dvasinės krizės”.

...apie vampyrus

Pradėjus kalbėtis apie populiarumą, jo pliusus ir minusus, Vilija tik krestelėjo atsainiai galvą: „Išties, kai žvilgsniai tampa per daug įkyrūs, jie vargina. Sakoma, kad yra žmonių - vampyrų, kurie išsiurbia gerąją, o atiduoda blogąją energiją. Gal kaip tik tokie ir yra patys įkyriausi gerbėjai, nenustojantys persekioti, - nusišypsojusi dar pridūrė. - Būtent dėl šios priežasties žadu važiuoti į tokią stovyklą, kur moko apsisaugoti nuo kitų neregimos blogosios įtakos...“