Dabar atostogaujantis treneris „Panoramai“ nepaneigė gavęs ir vienos iš partijų siūlymą dalyvauti rudenį vyksiančiuose Seimo rinkimuose.

„Klausimų sprendimai vienokie ar kitokie prasidės kitą savaitę. Nėra nieko realaus. Viskas yra tik debesys ir rūkas – nieko realaus nėra. Kai bus kažkas realaus, tada ir pasakysiu“, – sakė A. Liubinskas, pataręs su juo susisiekti kitą savaitę.

Sužinojęs apie galimą trenerio politinę karjerą, Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas teigia, kad A. Liubinskas turės rinktis: arba Seimo nario kėdė, arba rinktinės trenerio postas.

„Ėjimas į Seimą yra politikavimas, o rugsėjo ir spalio mėnesiais, kada mums bus pačios įtempčiausios atrankos rungtynės, vyks politinė kampanija, taigi tie du dalykai tikrai nėra suderinami“, – teigia LFF prezidentas Liutauras Varanavičius.

Birželio pradžioje federacija pareiškė, kad A. Liubinskas turi apsispręsti ir dėl darbo Vilniaus savivaldybėje, o per ketverias oficialias rungtynes rinktinė privalo surinkti ne mažiau kaip septynis taškus.

Jei šis tikslas nebus pasiektas, federacija pasilieka teisę peržiūrėti sutartį su treneriais.

Apsispręsti dėl politiko karjeros, anot LFF, A. Liubinskas turi kuo greičiau, nes jau rugpjūtį rinktinė žais draugiškas rungtynes su Moldova.

LFF prezidentas su šešerius metus rinktinę treniruojančiu A. Liubinsku ketina susitikti antradienį.