aA
Bendrovė “ArialPhone” paskelbė sukūrusi analogų neturintį dėvimą bevielio ryšio produktą, leidžiantį skambinti ir priimti skambučius tradiciniais būdais ir internetu. “Hands-free” tipo produktas, sveriantis vos 30 gramų, pritaisomas prie vartotojo ausies ir atpažįsta balsu užduodamas komandas.
"ArialPhone"
Kompanijos vadovas Jimas Allandas teigia, kad šis produktas – geriausia išeitis nuo ryšio priklausantiems mažų ir vidutinio dydžio bendrovių darbuotojams. Pirmosios programinės įrangos dalys, pasirodysiančios antrojoje metų pusėje, suteiks tik standartinio pagerinto telefono galimybes ir skambinimo internetu funkciją, vėlesnės programos leis per šį įrenginį balsu valdyti televizorių, muzikos grotuvus, modemus ir netgi įjunginėti bei išjunginėti šviesas.

“ArialPhone” aparatas gali netrukdomai susisiekti su kitais įrenginiais, nutolusiais per 50 metrų, tam netrukdo netgi sienos. Prie ausies tvirtinama įrenginio dalis radijo ryšiu susisiekia su prie kompiuterio prijungtos specialios duomenų priėmimo bei siuntimo bazinės stoties. “ArialPhone” taip pat gali būti naudojamas ir kaip paprastas bevielis kompiuterio mikrofonas.

Manoma, kad įrenginio didmeninė kaina bus apie 400 JAV dolerių (1600 litų).`

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0