Vyrai nebesugeba džiuginti moterų

 (42)
Kaip sakoma? Jei vyras padovanoja gėlių be priežasties, vadinasi, priežastis vis dėlto yra. O jeigu išvis nedovanoja?
Jaunas vyras vis rečiau pamalonina savo mylimąją dovanomis.
© Shutterstock nuotr.

Gedas mane nors kartais pamalonindavo gėlėmis. Nelabai jas vertinu, labiau kreipiu dėmesį į tai, kaip jos supakuotos. Tačiau vis tiek būdavo malonu jų gauti. Ypač, kai man įteikdavo 20-30 gėlių puokštę. Galingai! Bet kuo toliau, manau, tuo labiau vyrai apkiaus ir nebesivargins jokiems riteriškiems ir romantiškiems gestams. Net mokslininkai pastebėjo šią tendenciją.

Dauguma apklaustų moterų prisipažino, kad nuo savo partnerio negavo dovanų daugiau nei metus. Kas penkta moteris pati perkasi gėlių, nes pavargo laukti, kol vyras ryšis tokiam švelnumo priepuoliui. O juk niekas taip negesina meilės, kaip dėmesio ir rūpesčio trūkumas.

Dar mokslininkai pastebėjo įdomų faktą, kad norą džiuginti savo mylimąją siurprizais ir dovanėlėmis labai greitai praranda jauni vyrukai. O vyresnio amžiaus vyrai vis dar laikosi tradicijų rodyti savo mylimai moteriai meilės ženklus.

Kaip ciniškai beskambėtų, tačiau kas dešimtas jaunesnis nei 25 metų jaunuolis prisipažino, kad perdovanojo savo merginai daiktą, kurį pats kažkada gavo dovanų, bet jam buvo nereikalingas. Kas dar? Daugiau nei pusė šiuolaikinių merginų moka už save, neretai - ir už partnerį pirmojo pasimatymo metu. 3 proc. moterų užmiršta pasveikinti vyrą bendro jų gyvenimo metinių proga, o vyrų užmaršuolių tris kartus daugiau - 10 proc.

Ekspertai sako, kad dovanos - svarbus meilės puoselėjimo ir išsaugojimo instrumentas. Ir esmė ne dovanos vertė ar dydis, o partnerio dėmesys, įrodymas, kad jis galvoja apie savo mylimąjį. Dar Vaiva neseniai pasisakė, kad vyrai pasikeitė, nori prašokti merginimo etapą, kaip nereikalingą santykių dalį.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Skanios

Bulviniai blynai, kurie atbaidys visas ligas (29)

Šie blynai su didele doze česnako. Ši maža prieskoninė daržovė ne tik atbaidys visus virusus, bet ir siunčia sotumo signalus smegenims, taip sumažindama alkio jausmą.

Savaitgalio pietums - sultingi naminiai kibinai (31)

Labai senai gaminau šį patiekalą. Turiu netgi keletą receptų, bet darau pagal vieną. Jis man geriausias, niekada nenuvilia, visada žinau, kad kibinai gerai iškeps ir bus skanūs. Nulis rizikos.

5 skanūs ir maistingi receptai su avokadais (4)

Kokia avokadų nauda? Tai aukščiausios kokybės baltymų, geriausių riebalų ir maistingiausių angliavandenių šaltinis. Be to, šis vaisiaus - veiksminga priemonė kovoje su bloguoju cholesteroliu, skatinanti jį pasišalinti iš kraujo.

Efektingos detoksikacinės sriubos norinčioms sulieknėti (8)

Šios sriubos - tikra atgaiva skrandžiui po šventinio mišrainių maratono. Jas labai lengva paruošti, o be to jos labai skanios. Receptuose nurodyto kiekio užteks 2-3 dienoms, todėl jei atsispirsite tortams, kumpiams ir kitiems riebiems patiekalams, valgydamos šią sriubą tikrai numesite ne vieną kilogramą.

Subtilybės, kurias turi žinoti kiekvienas perkantis putojantį vyną (2)

Prancūziškas šampanas dažniausiai pirmauja putojančiųjų pasaulyje, tačiau nederėtų pamiršti ir Ispanijoje gaminamo cava, o Italijoje – vis labiau populiarėjančio prosecco.

Kaip gražiai patiekti silkę + 2 receptai (3)

Ieškote idėjų kaip originaliai ant šventinio stalo patiekti patiekalus su silke? Dalinamės skaniai ir gražiai atrodančiomis idėjomis.

Tokio skonio niekur nerasite: 4 burnoje tirpstantys salotų receptai, kurie papuoš jūsų stalą (3)

Jau sugalvojai, kokiais patiekalais papuoši žiemos švenčių stalą? Jei ne, siūlome išbandyti naujų ir skanių salotų receptų.

Dieviško skonio dietiniai sausainiai, kurie nudžiugins visus lieknėjančius (9)

Ką valgyti, kad nesustorėtum? Šį klausimą sau užduoda kiekviena moteris, ypač kalbant apie kepinius.

Mišrainė, be kurios neįsivaizduojamos šios šventės – privalote tai paragauti! (3)

Šios ryžių ir kepenėlių salotos yra turbūt vienas tų patiekalų, kurie tiesiog privalo būti ant jūsų šventinio stalo pasitinkant Ugningojo Gaidžio metus!

Šios salotos – milijoną kartų skaniau už „Silkę pataluose“ (28)

Jei manėte, kad „Silkė pataluose“ yra mišrainių karalienė, turime nuvilti. Populiarias salotas nukarūnavo šis receptas.

Lietuvių skonis kinta: jau nori ryklienos ir fontane plaukiojančių omarų

Keturių restoranų virtuvės šefas Montvydas Kazlauskas prieš prieš naujo restorano atidarymo šventę sutiko papasakoti apie besikeičiantį lietuvių skonį.

Patarimai, kaip išvengti duonos pelėsio namuose (1)

Dėl rudeninio oro ir jame tvyrančių bakterijų, dažnas namuose susiduria su nemalonia problema – supelijusia duona. Rudens drėgmė ir šildomos patalpos sukuria palankesnes sąlygas pelėsiui veistis ir plisti. Duonos ekspertas Tadas Aleknavičius pataria, kaip tinkamai laikyti duonos gaminius, kad šie nepelytų ir ilgiau išliktų švieži.

Naujametiniam stalui: soti ir gardi mišrainė su paslaptimi – nepasigailėsite pabandę (5)

Šventinis maistas turėtų būti ne tik skanus, bet ir originalus bei žadinti apetitą. Todėl jūsų naujametinį meniu tikrai paįvairins šios gardžios ir sočios salotos. Nepasigailėsite pabandę šią originalią mišrainę su paslaptimi.

Išbandę šį receptą, bulvių daugiau nenorėsite valgyti kitaip (12)

Orkaitėje keptos bulvės dažniausiai valgomos kaip garnyras. Tačiau tik ne šį kartą. Su tinkamais ingredientais bulvė gali tapti pačiu gardžiausiu pagrindiniu patiekalu.

Dievinu tokius pyragų receptus: greita, paprasta ir įspūdinga! (14)

Šis paprastai pagaminamas ypatingo skonio pyragas puikiai žinomas kaip "Zebras".