Tobulos KIAUŠINIENĖS paslaptis: tereikia žinoti vieną paprastą triuką

 (37)
Kiaušinienė pusryčiams yra tobulas pasirinkimas. Gardu, sotu ir greitai paruošiama. Be to, kiaušinienė suteikia energijos visai dienai. Siūlome išbandyti vieną paprastą triuką, kuris jūsų kiaušinienę padarys tobulą.
Kiaušinienė
Kiaušinienė
© Shutterstock nuotr.

Ją tereikia kepti formelėje, kuri neleis kiaušiniui išsilieti per visą keptuvę, o ploniems kiaušinienės krašteliams sudegti.

Formelę galite pasigaminti ir pačios. Tereikia prakirpto dangtelį nuo stiklainio.

Kiaušiniai dangtelyje yra ne tik skanūs. Juos patogu naudoti sumuštiniams!

Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Skanios

Kiekvieną dieną mes valgome nuodus: kaip atskirti genetiškai modifikuotus pomidorus

Genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) invazija į maistą vis labiau plinta. Kai kurios šalys bando apsisaugoti nuo genetiškai modifikuotų kultūrų įvedant specialų ženklinimą ant produktų. Tačiau toli gražu ne visi maisto produktai yra tikrinami.

Nekaisk prie viryklės: gaivus ir sultingas braškių tortas, kurio nereikia kepti (1)

Braškės ir grietinėlė - kas gali būti tobuliau už šią kombinaciją? Sultingas ir palaimingai skanus tortas yra pats gaiviausias šios vasaros desertas!

Purios spurgos vos iš 2 ingredientų!

Tik 2 paprasti ingredientai - ir purios spurgos garuos ant jūsų stalo! Man patinka ragauti jas su medumi, braškėmis ar glazūra. Kartais tikrai galite save palepinti!

Arbūzo tortas – už tokį gaivų desertą jums dėkos dar ilgai

Artėja vakarėlis, o apsunkinti savęs desertais nenorite? Tuomet siūlome išbandyti arbūzo tortą. Tai išties netradicinis, tačiau itin gardus desertas!

Ji pripildė kiaušinių dėžutę šio mišinio ir negalėjo patikėti, kad bus taip skanu! (5)

Saldėsiai iš sezamo yra tradicinis Indijos desertas. Gaminti juos labai paprasta, o skonį sunku nupasakoti žodžiais. Pasinerkite į viliojantį Rytų pasaulį: kiekvienas gabalėlis tiesiog tirpsta burnoje!

Užtenka vos vieno ingrediento, ir agurkinė taps skaniausia šaltsriube, kokią tik valgėte (6)

Šiltuoju metų laiku norisi gaivių patiekalų. Tačiau šaltibarščiai septynis kartus per savaitę mano šeimai tikrai pabosta. Todėl gerai, kad turiu šį gaivios agurkinės receptą, kuriuo mielai dalinuosi su jumis!

Naminis Tarchuno limonadas – be dažiklių ir skonio ar kvapo stipriklių

Jei jau gerti limonadą, tai tik be dažiklių ir skonio ar kvapo stipriklių. Geriausia gaiviuosius gėrimus gaminti namuose. Vienas mano mėgstamiausių - naminis „Tarchuno“ limonadas, kuris primena vaikystę.

Balandėliai ant laužo: taip gardžiai paruošto patiekalo jūs dar neragavote! (19)

Ant laužo paprastai čirškiname šašlykus, dešreles, vištienos kulšeles. Kartais - daržoves, vaisius ar zefyrus. Bet ar kada bandėte gamtoje išsikepti balandėlių?

Šašlykus keičia desertas – niekada negalvojome, kad tai galima kepti ant laužo!

Iškylaujate gamtoje, o po sočių šašlykų taip norisi gaivaus deserto? Siūlome jums ant laužo išsikepti tokį desertą, kokio tikrai nesitikėjote kada nors gaminti.

Kai pabosta cepelinai... Vos pora tokių spurgų, ir sotus bus alkaniausias vyras!

Karštą vasaros popietė ir cepelinai sunkiai dera. Norisi ko nors sotaus, tačiau lengvesnio. Pasirodo italai turi cepelino formos „apelsinus“ arba arancini. Tai – tradicinis Sicilijos virtuvės patiekalas. Tokiems kukuliukams iškepti reikia daug kantrybės ir pasiruošimo, tačiau skonis atperka visas virtuvėje praleistas valandas.

Geriausias vasaros gėrimas: ir troškulį malšina, ir padeda numesti svorio (27)

Siūlome jums laiko patikrintą gėrimo receptą, kuris ne tik numalsins troškulį, bet ir ištirpins jūsų kilogramus.

Daržovių kugelis: tikras gardumėlis ir jokių nereikalingų kalorijų (4)

Kugelis – lietuvių ypatingai pamėgtas patiekalas, atkeliavęs iš žydiškos virtuvės. Rekomenduojame išbandyti daržovių kugelį, kuris, neabejoju, taps atradimu daugeliui.

Joninių grilio šedevrai: nuo sočių kepsnių iki spontaniškų desertų

Ilgiausios dienos ir trumpiausios nakties šventė - viena gražiausių ir prasmingiausių švenčių vasarą. Senovės apeigomis ir tradicijomis apipinta Joninių šventė švenčiama ir šiandien: visoje šalyje vyksta įvairūs renginiai, per šią šventę daug laiko praleidžiame gamtoje su draugais.

12 būdų paruošti bulves: paprasta ir nepaprastai skanu! (6)

Bulvė yra tobula daržovė, kurią dievina daugelis lietuvių. Vidutinėje 150 gramų bulvėje yra tik 110 kalorijų, jokių riebalų ir šiek tiek natrio, todėl bulvės gali būti puikus dietinis maistas. Pateikiame jums kelis variantus, kaip gardžiai ir nekaloringai paruošti bulves bei paįvairinti virtuvės kasdienybę.

Vos 20 minučių, kad Joninių nakties smaližiai liktų ypač patenkinti

Artėjant pačiai šviesiausiai metų šventei – Joninėms – siūlome vakaro kaltininkus – Jums artimus Jonus bei Janinas – pasveikinti ne tik žodžiais, bet ir netikėtu dėmesiu.