Suderinkite pasimatymus ir dietą

Vėlyvos vakarienės su Gedu ne į naudą mano juosmens apimčiai. Ką daryti, kad ir vilkas sotus, ir avis liekna būtų?
Jei jis mėgsta pavalgęs pasimėgauti desertu, pasidalinkite jį su juo arba, vietoj saldėsio užsisakykite kapučino kavos.
© Shutterstock nuotr.

Kaskart, kai žinau, jog vakare eisime į pasimatymą su Gedu, visą dieną badauju. Juk negaliu prie stalo restorane po lėkštę stumdyti salotos lapo - vyrams patinka su apetitu kemšančios merginos. O visokios dietos jiems asocijuojasi su nerviniais priepuoliais, isterijomis bei vidutiniškai dukart per dieną po klausimo „Ar aš tau neatrodau stora?" kylančiais barniais.

Tinklapyje Shape.com radau keletą triukų, kaip apgauti skrandį, neišbalansuoti dietos bei sudaryti sveikos merginos įspūdį Gedui: Vien todėl, kad jis gali sušveisti visą picą, dar nereiškia, kad ir jūs turėtumėte. Kad susilaikytumėte ir kąsnis po kąsnio nesusiderintumėte su vaikinu, pradėkite valgyti tik po to, kai jis pradės. Kai atneš maistą, papasakokite istoriją, kad suteiktumėte jam laiko pirmauti. Taip jis pirmas pabaigs ir, ko gero, jums neteks švarinti savosios lėkštės.

Pradėkite nuo mažai kalorijų turinčio užkandžio, tokio kaip gaspačio sriuba ar šviežio tuno tartaro užkandžio. Šie patiekalai nekaloringi, o jūs nebūsite išbadėjusi ir nepersivalgysite, kai atkeliaus pagrindinis patiekalas.

Sužinojusios pasimatymo vietą, nusistatykite taisykles. Pasiūlykite užsisakyti vyną taurėmis, o ne visą butelį. Jei jis mėgsta pavalgęs pasimėgauti desertu, pasidalinkite jį su juo arba, vietoj saldėsio užsisakykite kapučino kavos.

Galite išlošti keletą kalorijų, jei atrasite laiko pasportuoti prieš susitikimą, pavyzdžiui, pietų pertraukos metu. Po sporto salės, jausitės gerai ir sąžinė mažiau grauš valgant pyragėlį.

Planuokite aktyvius susitikimus. Pasimatymai nebūtinai turi būti susiję su valgymu. Eikite pasivaikščioti parke, po to iškylaukite. Pažaiskite tenisą ir tuomet pasivaišinkite. Išgerkite kavos puodelį prieš apsilankydami muziejuje.

Apsaugokite savo virtuvę. Jei gyvenate su partneriu, tai gyvenate ir su jo maistu. Paskirkite jam atskirą spintelę, kurioje jis galėtų laikyti savo bulvių traškučius, sausainius ir saldainius. Kad nesusigundytumėte jo spintelės turiniu, pasistenkite, kad ir jūs turėtumėte kuo numalšinti savo poreikius. Jei jis valgo traškučius, pasigaminkite kukurūzų spragėsių. Kai jis mėgausis ledais, suvalgykite džiovintų vaisių.

Suraskite palaikymą.  Jei jūsų vaikinas nepritaria jūsų dietai, susiraskite savo gyvenime mažiausiai du kitus bendraminčius: bendradarbę, su kuria galėsite sveikai papietauti, bėgiojimo bičiulį ar draugę, kuriai galite paskambinti, kad atitrauktų jus nuo ledų, gulinčių šaldymo kameroje. Jei būsite apsuptos tokių žmonių, kurie paskatins jūsų sveiką gyvenimo būdą, tai padės jums geriau rinktis maistą.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Skanios

Bulviniai blynai, kurie atbaidys visas ligas (23)

Šie blynai su didele doze česnako. Ši maža prieskoninė daržovė ne tik atbaidys visus virusus, bet ir siunčia sotumo signalus smegenims, taip sumažindama alkio jausmą.

Savaitgalio pietums - sultingi naminiai kibinai (31)

Labai senai gaminau šį patiekalą. Turiu netgi keletą receptų, bet darau pagal vieną. Jis man geriausias, niekada nenuvilia, visada žinau, kad kibinai gerai iškeps ir bus skanūs. Nulis rizikos.

5 skanūs ir maistingi receptai su avokadais (4)

Kokia avokadų nauda? Tai aukščiausios kokybės baltymų, geriausių riebalų ir maistingiausių angliavandenių šaltinis. Be to, šis vaisiaus - veiksminga priemonė kovoje su bloguoju cholesteroliu, skatinanti jį pasišalinti iš kraujo.

Efektingos detoksikacinės sriubos norinčioms sulieknėti (8)

Šios sriubos - tikra atgaiva skrandžiui po šventinio mišrainių maratono. Jas labai lengva paruošti, o be to jos labai skanios. Receptuose nurodyto kiekio užteks 2-3 dienoms, todėl jei atsispirsite tortams, kumpiams ir kitiems riebiems patiekalams, valgydamos šią sriubą tikrai numesite ne vieną kilogramą.

Subtilybės, kurias turi žinoti kiekvienas perkantis putojantį vyną (2)

Prancūziškas šampanas dažniausiai pirmauja putojančiųjų pasaulyje, tačiau nederėtų pamiršti ir Ispanijoje gaminamo cava, o Italijoje – vis labiau populiarėjančio prosecco.

Kaip gražiai patiekti silkę + 2 receptai (3)

Ieškote idėjų kaip originaliai ant šventinio stalo patiekti patiekalus su silke? Dalinamės skaniai ir gražiai atrodančiomis idėjomis.

Tokio skonio niekur nerasite: 4 burnoje tirpstantys salotų receptai, kurie papuoš jūsų stalą (3)

Jau sugalvojai, kokiais patiekalais papuoši žiemos švenčių stalą? Jei ne, siūlome išbandyti naujų ir skanių salotų receptų.

Dieviško skonio dietiniai sausainiai, kurie nudžiugins visus lieknėjančius (8)

Ką valgyti, kad nesustorėtum? Šį klausimą sau užduoda kiekviena moteris, ypač kalbant apie kepinius.

Mišrainė, be kurios neįsivaizduojamos šios šventės – privalote tai paragauti! (3)

Šios ryžių ir kepenėlių salotos yra turbūt vienas tų patiekalų, kurie tiesiog privalo būti ant jūsų šventinio stalo pasitinkant Ugningojo Gaidžio metus!

Šios salotos – milijoną kartų skaniau už „Silkę pataluose“ (28)

Jei manėte, kad „Silkė pataluose“ yra mišrainių karalienė, turime nuvilti. Populiarias salotas nukarūnavo šis receptas.

Lietuvių skonis kinta: jau nori ryklienos ir fontane plaukiojančių omarų

Keturių restoranų virtuvės šefas Montvydas Kazlauskas prieš prieš naujo restorano atidarymo šventę sutiko papasakoti apie besikeičiantį lietuvių skonį.

Patarimai, kaip išvengti duonos pelėsio namuose (1)

Dėl rudeninio oro ir jame tvyrančių bakterijų, dažnas namuose susiduria su nemalonia problema – supelijusia duona. Rudens drėgmė ir šildomos patalpos sukuria palankesnes sąlygas pelėsiui veistis ir plisti. Duonos ekspertas Tadas Aleknavičius pataria, kaip tinkamai laikyti duonos gaminius, kad šie nepelytų ir ilgiau išliktų švieži.

Naujametiniam stalui: soti ir gardi mišrainė su paslaptimi – nepasigailėsite pabandę (5)

Šventinis maistas turėtų būti ne tik skanus, bet ir originalus bei žadinti apetitą. Todėl jūsų naujametinį meniu tikrai paįvairins šios gardžios ir sočios salotos. Nepasigailėsite pabandę šią originalią mišrainę su paslaptimi.

Išbandę šį receptą, bulvių daugiau nenorėsite valgyti kitaip (12)

Orkaitėje keptos bulvės dažniausiai valgomos kaip garnyras. Tačiau tik ne šį kartą. Su tinkamais ingredientais bulvė gali tapti pačiu gardžiausiu pagrindiniu patiekalu.

Dievinu tokius pyragų receptus: greita, paprasta ir įspūdinga! (14)

Šis paprastai pagaminamas ypatingo skonio pyragas puikiai žinomas kaip "Zebras".