Per pusšimtį desertų - pagal HOROSKOPĄ!

 (29)
Kai ateina noras pasmaližiauti, kiekvienas astrologinis ženklas pirmenybę teikia tam tikriems gardėsiams. Kai kuriems ženklams desertas beveik prilygsta seksui...
© Shutterstock nuotr.

Kitiems –desertai gali tikrai būti naudojami kaip gundymo įrankis. Čia aptarsime seksualiuosius desertus, kurie patraukia pavienius zodiako ženklų atstovus. Kodėl gi vasaros nepasitikus saldžiais įspūdžiais?
Avinas
Želė šotai, vaisinis citrinos pyragas, aviečių vyniotinis ir tortas su kreminio sūrio glajumi – šio ženklo atstovus gundantys desertai. Jie taip pat mėgsta orinius plaktus putėsius su ledais. Šio ženklo atstovai taip pat mėgaujasi sveikais desertais, pagamintais iš šviežių vaisių, pavyzdžiui, slyvų, vyšnių ir vynuogių, galbūt derinamų su medumi ir jogurtu. Avinai su malonumu sukapos šokoladinį fondiu su vaisiais ant iešmukų.
Jautis
Šio tradiciškai mąstančio ženklo atstovai su malonumu mėgaujasi gražiu dideliu gabalu šokoladinio pyrago, patiekiamu su rutuliuku vanilinių ledų arba plakta grietinėle. Šokoladiniai pudingai ir putėsiai taip pat sujaudins šio ženklo atstovus. Jie mėgsta obuolių pyragus, bandeles su šilauogių įdaru ir morkų pyragą, dosniai apteptą kreminio sūrio glajumi. Jei norite, kad jūsų Jautukas pasijustų itin vyriškas, patiekite jam liepsnojantį crème brulee su karamele arba bananų kreminį pyragą, pagamintą su tikrais bananais.
Dvyniai
Dvyniams patinka lengvi ir oriniai desertai, pavyzdžiui, šokoladiniai ar vaisių putėsiai, padengti plakta grietinėle. Jie yra dideli bet kokių smėlinių pyragaičių, padengtų plakta grietinėle, gerbėjai, tačiau ypatingai jie mėgsta braškių arba aviečių pyragaičius. Šio ženklo atstovai taip pat labai mėgsta gurmaniškus ledus, pavyzdžiui, melionų ar pistacijų, ir pačias pistacijas, azijietiškus ledus, pagamintus iš imbiero, žalios arbatos ar kokoso riešutų. Dvyniams patinka unikalūs desertai, pavyzdžiui, šampano želė arba mango pyragaičiai su plakta grietinėle.
Vėžys
Jie labai mėgsta ganache, triufelius ir prancūziškus raguolius su šokoladiniu įdaru. Bostono grietinėlės pyragai, vaisiniai sūrio pyragai ir ledų pyragai taip pat džiugina šio ženklo atstovus, kurie mėgsta „sunkius“ desertus. Jei kalbėsime apie tradicinius desertus, jie su malonumu mėgaujasi angelišku biskvitu, sulaistytu likeriu ir užpiltu šokoladu, vaisiais ir plakta grietinėle. Vėžiai taip pat mėgsta kanadietiškus desertus, pavyzdžiui, cukrinius pyragus ar razinų vaisinius pyragus. 
Liūtas
Dauguma Liūtų yra dideli smaližiai ir mėgsta įvairiausių rūšių pyragus, tačiau ypatingai – šokoladinius. Tačiau jie neatsisakys ir didelio šalto vanilinio pyrago ar pikantiško pyrago su karameliniu glajumi. Bananinis ir kokosinio kremo pyragai tikrai įaudrins šio ženklo atstovus, jei bus patiekti su rūgščia vyšnaite ir dideliu rutuliuku valininių ledų. Bet kokie vaisiai su plakta grietinėle taip pat patiks šio jausmingo ženklo atstovams. Jie taip pat mėgsta vaisinius gardumynus, pavyzdžiui, vyno guminukus ir šokolade mirkytas vyšnias. Liūtai neatsisakytų praryti begalės šokoladinių pyragėlių, užsigerdami didele šalto pieno stikline. 
Mergelė
Mergelės renkasi baltąjį šokoladą, nes jos dievina grynumą. Jos mėgaujasi lengvais sūrio pyragais arba vaisiniais desertais, pagamintais su jogurtu ir šviežiais produktais, mėgsta baltojo šokolado ganache arba baltojo šokolado sūrio pyragą, patiekiamą su trupiniais. Mergelės taip pat gardžiuosis patiekalais iš šilkinio šokolado arba vanilės skonio tofu. Tradiciniai sausainiai ir pienas taip pat tinka šio ženklo atstovams. Šio ženklo atstovų mėgstamiausieji yra „Oreo“ sausainiai, šokoladiniai sausainiai, avižiniai razinų sausainiai, kvietinių miltų traškūs vafliai.
Svarstyklės 
Šio oro ženklo atstovai mėgaujasi lengvais ir oriniais želatininiais desertais. Jie taip pat mėgsta švelnius ledus ir citrininius putėsius bei vaisinius pyragus. Amerikietiškas žaliųjų citrinų pyragas yra šio jausmingo ženklo atstovų favoritas. Jie taip dievina tortą, padengtą vyšniomis ir plakta grietinėle ar mėgaujasi patiekalais, kurie yra išmirkyti alkoholyje, pavyzdžiui, biskvitu, sulaistytu vynu ir užpiltu plakta grietinėle su šokoladu/riešutais/vaisiais. Specialūs saldumynų batonėliai, kuriuose dera avietės ar citrinos žievelė su tamsiu šokoladu, yra šio ženklo atstovų mėgstamiausieji. Svarstyklės taip renkasi "smagų" maistą, pavyzdžiui, gaivinantį alaus gėrimą su ledais ir ledinukus ant pagaliuko.
Skorpionas
Skorpionai mėgsta bet kokius alkoholyje mirkytus desertus, pavyzdžiui, raudoname vyne virtas kriaušes arba brendyje mirkytus obuolius, patiekiamus su ledais bei desertus, pagamintus su šokoladinio skonio alkoholiniais gėrimais, pavyzdžiui, „Kahlua“ ar „Bailey’s Irish Cream“. Kavos skonio desertai neaplenkiami šio ženklo atstovų. Ledai ir kavos skonio pyragai taip pat idealiai tiks patiekti Skorpionui, kurį bandote sugundyti vakarienės metu. Švelnūs šokoladiniai triufeliai ir juodasis šokoladas padės padidinti Skorpiono endorfinų kiekį.
  
Šaulys
Gimusieji po Šaulio ženklu mėgsta keistus arba egzotiškus patiekalus, pavyzdžiui, keptus „Mars“ batonėlius, alkoholyje išmirkytas granato sėklas arba sluoksniuotus pudingų desertus. Šauliai gali prisiryti kreminių pyragaičių, aplietų kokybišku šokoladiniu sirupu. Jie dievina ir egzotiškus ganache bei ledus, pagamintus su kakava, ir ledus, kurie yra ne per saldūs. Šauliai mėgaujasi keksais arba angelų pyragu, padengtu kokiame nors saldžiame alkoholiniame gėrime pamirkytomis uogomis. Jie ryte ryja užsienietiškus desertus, pavyzdžiui, medaus Baklavą ir prancūziškus pyragaičius.
Ožiaragis
Šio paprasto ženklo atstovai mėgsta gerą riebią spurgą arba didelę cukrinę riebaluose keptą bandelę. Jei norite sugundyti Ožiaragį, atsineškite šokoladu apšlakstytą pekano riešutų pyragą arba bananų pyragą, kuris yra sklidinas šokoladinių traškučių ir apteptas glajumi. Tradiciniai desertai, pavyzdžiui, biskvitinio pyrago vyniotinis su želė arba obuolių pyragas su griežinėliu sūrio, juos taip pat patenkins. Ožiaragiai taip pat mėgsta gerti šokoladinius pieno kokteilius su sirupais ir valgyti tradicinį desertą „Banana split“.  
Vandenis
Šio šviesos ir oro ženklo atstovai mėgsta putėsius ir subtilius želė bei ledų mišinius. Jie liaupsina braškių arba šilauogių kremus, pagamintus su plakta grietinėle ir egzotiškais likeriais. Taip pat jie yra lengvų ir purių šokoladinių eklerų gerbėjai. Desertui Vandeniai renkasi dizainerių šokoladus, petite four stiliaus pyragaičius ar vaisius su tiršta grietine bei arbata. Būtinai po vakarienės su Vandeniu kaip desertą turėkite biskočių ir vamzdinių pyragaičių, prikimštų saldžiuoju ricotta sūriu arba gerą vyšninį sūrio pyragą.

Žuvys
Dauguma Žuvų mėgsta paprastus patiekalus iš braškių, vanilės ar šokoladinio ledų kremo. Taip pat jie yra dideli pyragų gerbėjai, ypatingai persikinių ar razinų pyragų, žemės riešutų. Žuvys mėgaujasi bananų traškučiais ir puriais atšaldytais sūrio pyragais, pagamintais iš jogurto ir plaktos grietinėlės. Egzotiški vaisiai, pavyzdžiui, ananasai, kokosai, mango bei kivi, tikrai  nudžiugins jautrų šio ženklo atstovų skonį. Tradicinė širdies formos šokoladinių saldainių dėžutė yra puiki dovana Žuvies ženklo atstovui, kuris mėgsta pajusti tradicijų dvelksmą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Skanios

Patiks net vyrams! Lengvai paruošiami lęšių burgeriai (3)

Šio patiekalo receptas maloniai nustebino ne tik mane, bet ir šeimos vyrus, kurie mėsą tikrai mėgsta. Tikrai pakankamai greitas ir paprastas receptas.

Kaip sunokinti avokadą per 10-15 minučių? (16)

Ruošiate meksikietišką vakarienę ar pakvietėte draugus sušiui, tačiau parduotuvėje radote tik pusžalius avokadus? Ne bėda.

Bulviniai blynai, kurie atbaidys visas ligas (29)

Šie blynai su didele doze česnako. Ši maža prieskoninė daržovė ne tik atbaidys visus virusus, bet ir siunčia sotumo signalus smegenims, taip sumažindama alkio jausmą.

Savaitgalio pietums - sultingi naminiai kibinai (32)

Labai senai gaminau šį patiekalą. Turiu netgi keletą receptų, bet darau pagal vieną. Jis man geriausias, niekada nenuvilia, visada žinau, kad kibinai gerai iškeps ir bus skanūs. Nulis rizikos.

5 skanūs ir maistingi receptai su avokadais (4)

Kokia avokadų nauda? Tai aukščiausios kokybės baltymų, geriausių riebalų ir maistingiausių angliavandenių šaltinis. Be to, šis vaisiaus - veiksminga priemonė kovoje su bloguoju cholesteroliu, skatinanti jį pasišalinti iš kraujo.

Efektingos detoksikacinės sriubos norinčioms sulieknėti (8)

Šios sriubos - tikra atgaiva skrandžiui po šventinio mišrainių maratono. Jas labai lengva paruošti, o be to jos labai skanios. Receptuose nurodyto kiekio užteks 2-3 dienoms, todėl jei atsispirsite tortams, kumpiams ir kitiems riebiems patiekalams, valgydamos šią sriubą tikrai numesite ne vieną kilogramą.

Subtilybės, kurias turi žinoti kiekvienas perkantis putojantį vyną (2)

Prancūziškas šampanas dažniausiai pirmauja putojančiųjų pasaulyje, tačiau nederėtų pamiršti ir Ispanijoje gaminamo cava, o Italijoje – vis labiau populiarėjančio prosecco.

Kaip gražiai patiekti silkę + 2 receptai (3)

Ieškote idėjų kaip originaliai ant šventinio stalo patiekti patiekalus su silke? Dalinamės skaniai ir gražiai atrodančiomis idėjomis.

Tokio skonio niekur nerasite: 4 burnoje tirpstantys salotų receptai, kurie papuoš jūsų stalą (3)

Jau sugalvojai, kokiais patiekalais papuoši žiemos švenčių stalą? Jei ne, siūlome išbandyti naujų ir skanių salotų receptų.

Dieviško skonio dietiniai sausainiai, kurie nudžiugins visus lieknėjančius (10)

Ką valgyti, kad nesustorėtum? Šį klausimą sau užduoda kiekviena moteris, ypač kalbant apie kepinius.

Mišrainė, be kurios neįsivaizduojamos šios šventės – privalote tai paragauti! (3)

Šios ryžių ir kepenėlių salotos yra turbūt vienas tų patiekalų, kurie tiesiog privalo būti ant jūsų šventinio stalo pasitinkant Ugningojo Gaidžio metus!

Šios salotos – milijoną kartų skaniau už „Silkę pataluose“ (29)

Jei manėte, kad „Silkė pataluose“ yra mišrainių karalienė, turime nuvilti. Populiarias salotas nukarūnavo šis receptas.

Lietuvių skonis kinta: jau nori ryklienos ir fontane plaukiojančių omarų

Keturių restoranų virtuvės šefas Montvydas Kazlauskas prieš prieš naujo restorano atidarymo šventę sutiko papasakoti apie besikeičiantį lietuvių skonį.

Patarimai, kaip išvengti duonos pelėsio namuose (1)

Dėl rudeninio oro ir jame tvyrančių bakterijų, dažnas namuose susiduria su nemalonia problema – supelijusia duona. Rudens drėgmė ir šildomos patalpos sukuria palankesnes sąlygas pelėsiui veistis ir plisti. Duonos ekspertas Tadas Aleknavičius pataria, kaip tinkamai laikyti duonos gaminius, kad šie nepelytų ir ilgiau išliktų švieži.

Naujametiniam stalui: soti ir gardi mišrainė su paslaptimi – nepasigailėsite pabandę (5)

Šventinis maistas turėtų būti ne tik skanus, bet ir originalus bei žadinti apetitą. Todėl jūsų naujametinį meniu tikrai paįvairins šios gardžios ir sočios salotos. Nepasigailėsite pabandę šią originalią mišrainę su paslaptimi.