KEPK. Gėrybėmis implantuota krūtinėlė

Nežinau, kaip jums, bet man vištiena niekada nepabosta. Skanu, greita ir svarbiausia - galimi įvairiausi priedai!
Vištienai su įdaru užteks ir daržovių garnyro.
© Shutterstock nuotr.

Šįkart vištienos krūtinėles ne šiaip sau kepsime ir gardinsime, o skersime, padarydamos sterblę - kišenėlę, į kurią prigrūsime saulėje džiovintų pomidorų bei fetos sūrio. Aišku, ne tik jų, bet ir kitokių skanumynų. Ir kuo ne tikras vištos krūtinėlės implantas, a ?

Beje, mėginau laikytis pasninko, bet šeimyna mane išvedė iš doros kelio. Džiaugiuosi tuo, kad bent svoris stabilizavosi. O mėsos man vis tiek norisi, ir baigta.

Bet kol nepradėjau ruoštis krūtinėlių didinimo operacijai ir tiksliai pjūviais dailinti vištienos šonų, geriau apie visus dėtinus į patiekalą produktus dalykus papasakosiu iš eilės.

Reikės:

2 vištos krūtinėlių,
3 šaukštų saulėje džiovintų pomidorų,
100 g fetos sūrio,
2 šaukštų grietinės,
1 šaukšto alyvuogių aliejaus.
bazilikų (kartais dedu špinatus),
juodųjų pipirų,
druskos.

Gaminimas. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Smulkiai supjaustykite pomidorus, o fetos sūrį susmulkinkite kubeliais. Sumaišykite tai su grietine ir smulkintais baziliko lapeliais.

Vištos krūtinėlėje padarykite gilią įpjovą - kišenę - ir ją užpildykite turimu mišiniu. Pabarstykite mėsytę druska ir pipirais.

Apkepinkite vištos krūtinėles keptuvėje alyvuogių aliejuje. To reikia, kad krūtinėlė nebūtų pernelyg sausa po kepimo orkaitėje. Po to įdėkite vištos krūtinėles į kepimo skardą ir pašaukite į orkaitę maždaug pusvalandžiui. Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Skanios

Patiks net vyrams! Lengvai paruošiami lęšių burgeriai (3)

Šio patiekalo receptas maloniai nustebino ne tik mane, bet ir šeimos vyrus, kurie mėsą tikrai mėgsta. Tikrai pakankamai greitas ir paprastas receptas.

Kaip sunokinti avokadą per 10-15 minučių? (16)

Ruošiate meksikietišką vakarienę ar pakvietėte draugus sušiui, tačiau parduotuvėje radote tik pusžalius avokadus? Ne bėda.

Bulviniai blynai, kurie atbaidys visas ligas (29)

Šie blynai su didele doze česnako. Ši maža prieskoninė daržovė ne tik atbaidys visus virusus, bet ir siunčia sotumo signalus smegenims, taip sumažindama alkio jausmą.

Savaitgalio pietums - sultingi naminiai kibinai (32)

Labai senai gaminau šį patiekalą. Turiu netgi keletą receptų, bet darau pagal vieną. Jis man geriausias, niekada nenuvilia, visada žinau, kad kibinai gerai iškeps ir bus skanūs. Nulis rizikos.

5 skanūs ir maistingi receptai su avokadais (4)

Kokia avokadų nauda? Tai aukščiausios kokybės baltymų, geriausių riebalų ir maistingiausių angliavandenių šaltinis. Be to, šis vaisiaus - veiksminga priemonė kovoje su bloguoju cholesteroliu, skatinanti jį pasišalinti iš kraujo.

Efektingos detoksikacinės sriubos norinčioms sulieknėti (8)

Šios sriubos - tikra atgaiva skrandžiui po šventinio mišrainių maratono. Jas labai lengva paruošti, o be to jos labai skanios. Receptuose nurodyto kiekio užteks 2-3 dienoms, todėl jei atsispirsite tortams, kumpiams ir kitiems riebiems patiekalams, valgydamos šią sriubą tikrai numesite ne vieną kilogramą.

Subtilybės, kurias turi žinoti kiekvienas perkantis putojantį vyną (2)

Prancūziškas šampanas dažniausiai pirmauja putojančiųjų pasaulyje, tačiau nederėtų pamiršti ir Ispanijoje gaminamo cava, o Italijoje – vis labiau populiarėjančio prosecco.

Kaip gražiai patiekti silkę + 2 receptai (3)

Ieškote idėjų kaip originaliai ant šventinio stalo patiekti patiekalus su silke? Dalinamės skaniai ir gražiai atrodančiomis idėjomis.

Tokio skonio niekur nerasite: 4 burnoje tirpstantys salotų receptai, kurie papuoš jūsų stalą (3)

Jau sugalvojai, kokiais patiekalais papuoši žiemos švenčių stalą? Jei ne, siūlome išbandyti naujų ir skanių salotų receptų.

Dieviško skonio dietiniai sausainiai, kurie nudžiugins visus lieknėjančius (10)

Ką valgyti, kad nesustorėtum? Šį klausimą sau užduoda kiekviena moteris, ypač kalbant apie kepinius.

Mišrainė, be kurios neįsivaizduojamos šios šventės – privalote tai paragauti! (3)

Šios ryžių ir kepenėlių salotos yra turbūt vienas tų patiekalų, kurie tiesiog privalo būti ant jūsų šventinio stalo pasitinkant Ugningojo Gaidžio metus!

Šios salotos – milijoną kartų skaniau už „Silkę pataluose“ (29)

Jei manėte, kad „Silkė pataluose“ yra mišrainių karalienė, turime nuvilti. Populiarias salotas nukarūnavo šis receptas.

Lietuvių skonis kinta: jau nori ryklienos ir fontane plaukiojančių omarų

Keturių restoranų virtuvės šefas Montvydas Kazlauskas prieš prieš naujo restorano atidarymo šventę sutiko papasakoti apie besikeičiantį lietuvių skonį.

Patarimai, kaip išvengti duonos pelėsio namuose (1)

Dėl rudeninio oro ir jame tvyrančių bakterijų, dažnas namuose susiduria su nemalonia problema – supelijusia duona. Rudens drėgmė ir šildomos patalpos sukuria palankesnes sąlygas pelėsiui veistis ir plisti. Duonos ekspertas Tadas Aleknavičius pataria, kaip tinkamai laikyti duonos gaminius, kad šie nepelytų ir ilgiau išliktų švieži.

Naujametiniam stalui: soti ir gardi mišrainė su paslaptimi – nepasigailėsite pabandę (5)

Šventinis maistas turėtų būti ne tik skanus, bet ir originalus bei žadinti apetitą. Todėl jūsų naujametinį meniu tikrai paįvairins šios gardžios ir sočios salotos. Nepasigailėsite pabandę šią originalią mišrainę su paslaptimi.