Kada dovanoti gėles vyrui?

 (6)
Paskutinis kartas, kai Ričardui dovanojau gėlių (gvazdikų), buvo Kariuomenės diena. 1997-ieji. Gal reiktų tą įprotį atgaivinti?
© Shutterstock nuotr.

Ar kada nors savo mylimajam dovanojote gėlių? Taip, žinau, vyrauja nuomonė, kad brangusis puokštę gėlių suprastų kaip tiesioginį grasinimą jo vyriškumui. Bet prieš darydamos išvadas, geriau pagalvokite.
Mes kvėpinamės gėlių bei vaisių kvepalais, kurie varo juos iš proto. Mes rausviname žandus, ryškiname lūpas. Mes dėvime ryškių spalvų sukneles bei priverčiame juos atsisukti gatvėje vilkėdamos pastelinę, gėlėtą suknelę. Kuo mes ryškesnės, tuo didesni šansai būti pastebėtoms.
Tuo tarpu pačios renkamės vyriškus vyrus: tamsus kostiumas, aštrūs bruožai, cigarų ir konjako kvapas - tai viskas, kas traukte traukia moteris. Taigi, nepaisant fakto, kad mes esame tos, kurioms plaukia gėlės, spalvas ir švelnius kvapus labiau vertina vyrai. Tad kodėl jie neturėtų įvertinti ant darbo stalo pasitinkančios puokštės?
Gėlės gali perduoti daugybę skirtingų bežodžių žinučių. Pabandysiu išvardinti kelias progas ar priežastis, brangųjį apdovanoti žiedais...

Išdykėliška žinutė
Ar jūsiškis labai didžiuojasi savo vyriškumu ir tvirtumu? Jis turi puikų humoro jausmą ir tikrai ne prieš būti patrauktas per dantį? Jis visada turi ką atsikirsti? Tad kodėl nenusiųsti jam žinutės, kad jį mylite, ir kartu priversti jį šiek tiek sutrikti ir pritrūkti žodžių? Manau, pabaigoje sulauksite didelės šypsenos ir stipraus apkabinimo.

Atsiprašymas
Jeigu jis tai daro, kodėl negalite jūs? Nuliūdinote jį? Įsiutinote paskutinius pinigus išleisdamos bateliams ar netyčia sudaužiusios jo jaunystės šaškių taurnyro trofėjų? Atsiprašykite padovanodamos jam gėlių. Galbūt jis iškart neatlyš, bet bent jau šypseną išspaus.

Ypatinga proga
Įprasta istorija: vaikinas nusižiūri merginą ir ateina jos pakviesti į pasimatymą nešinas didelę puokšte gėlių. Mūsų siūlomas variantas: jūsų mylimasis ilgai dirba, namo grįžta pervargęs ir jūs jau pamiršote, ką reiškia romantiškai praleisti laiką? Nusipirkite gėlių, pabelskite į savo namų duris ir įteikite puokštę jas atidariusiam vyrui. Kol jis bandys užčiaupti iš nuostabos atvėpusį smakrą, pakvieskite vakarienės.

Priminimas
Jeigu jam surašytumėte savo mėgstamiausias gėles ir nurodytumėte parduotuvių adresus, tai būtų aiški užuomina, ko jums trūksta. Kita vertus, jeigu norite apie savo poreikius priminti subtiliai, galite padovanoti jam gėlių puokštę bei pridėti raštelį, kad jį mylite. Po kelių dienų (jau nebe taip subtiliai) galite užsiminti, kad laukiate atsako į savo gestą.


Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Skanios

Kaip sunokinti avokadą per 10-15 minučių? (15)

Ruošiate meksikietišką vakarienę ar pakvietėte draugus sušiui, tačiau parduotuvėje radote tik pusžalius avokadus? Ne bėda.

Bulviniai blynai, kurie atbaidys visas ligas (29)

Šie blynai su didele doze česnako. Ši maža prieskoninė daržovė ne tik atbaidys visus virusus, bet ir siunčia sotumo signalus smegenims, taip sumažindama alkio jausmą.

Savaitgalio pietums - sultingi naminiai kibinai (31)

Labai senai gaminau šį patiekalą. Turiu netgi keletą receptų, bet darau pagal vieną. Jis man geriausias, niekada nenuvilia, visada žinau, kad kibinai gerai iškeps ir bus skanūs. Nulis rizikos.

5 skanūs ir maistingi receptai su avokadais (4)

Kokia avokadų nauda? Tai aukščiausios kokybės baltymų, geriausių riebalų ir maistingiausių angliavandenių šaltinis. Be to, šis vaisiaus - veiksminga priemonė kovoje su bloguoju cholesteroliu, skatinanti jį pasišalinti iš kraujo.

Efektingos detoksikacinės sriubos norinčioms sulieknėti (8)

Šios sriubos - tikra atgaiva skrandžiui po šventinio mišrainių maratono. Jas labai lengva paruošti, o be to jos labai skanios. Receptuose nurodyto kiekio užteks 2-3 dienoms, todėl jei atsispirsite tortams, kumpiams ir kitiems riebiems patiekalams, valgydamos šią sriubą tikrai numesite ne vieną kilogramą.

Subtilybės, kurias turi žinoti kiekvienas perkantis putojantį vyną (2)

Prancūziškas šampanas dažniausiai pirmauja putojančiųjų pasaulyje, tačiau nederėtų pamiršti ir Ispanijoje gaminamo cava, o Italijoje – vis labiau populiarėjančio prosecco.

Kaip gražiai patiekti silkę + 2 receptai (3)

Ieškote idėjų kaip originaliai ant šventinio stalo patiekti patiekalus su silke? Dalinamės skaniai ir gražiai atrodančiomis idėjomis.

Tokio skonio niekur nerasite: 4 burnoje tirpstantys salotų receptai, kurie papuoš jūsų stalą (3)

Jau sugalvojai, kokiais patiekalais papuoši žiemos švenčių stalą? Jei ne, siūlome išbandyti naujų ir skanių salotų receptų.

Dieviško skonio dietiniai sausainiai, kurie nudžiugins visus lieknėjančius (9)

Ką valgyti, kad nesustorėtum? Šį klausimą sau užduoda kiekviena moteris, ypač kalbant apie kepinius.

Mišrainė, be kurios neįsivaizduojamos šios šventės – privalote tai paragauti! (3)

Šios ryžių ir kepenėlių salotos yra turbūt vienas tų patiekalų, kurie tiesiog privalo būti ant jūsų šventinio stalo pasitinkant Ugningojo Gaidžio metus!

Šios salotos – milijoną kartų skaniau už „Silkę pataluose“ (28)

Jei manėte, kad „Silkė pataluose“ yra mišrainių karalienė, turime nuvilti. Populiarias salotas nukarūnavo šis receptas.

Lietuvių skonis kinta: jau nori ryklienos ir fontane plaukiojančių omarų

Keturių restoranų virtuvės šefas Montvydas Kazlauskas prieš prieš naujo restorano atidarymo šventę sutiko papasakoti apie besikeičiantį lietuvių skonį.

Patarimai, kaip išvengti duonos pelėsio namuose (1)

Dėl rudeninio oro ir jame tvyrančių bakterijų, dažnas namuose susiduria su nemalonia problema – supelijusia duona. Rudens drėgmė ir šildomos patalpos sukuria palankesnes sąlygas pelėsiui veistis ir plisti. Duonos ekspertas Tadas Aleknavičius pataria, kaip tinkamai laikyti duonos gaminius, kad šie nepelytų ir ilgiau išliktų švieži.

Naujametiniam stalui: soti ir gardi mišrainė su paslaptimi – nepasigailėsite pabandę (5)

Šventinis maistas turėtų būti ne tik skanus, bet ir originalus bei žadinti apetitą. Todėl jūsų naujametinį meniu tikrai paįvairins šios gardžios ir sočios salotos. Nepasigailėsite pabandę šią originalią mišrainę su paslaptimi.

Išbandę šį receptą, bulvių daugiau nenorėsite valgyti kitaip (12)

Orkaitėje keptos bulvės dažniausiai valgomos kaip garnyras. Tačiau tik ne šį kartą. Su tinkamais ingredientais bulvė gali tapti pačiu gardžiausiu pagrindiniu patiekalu.