Imbieras padeda greitai mesti svorį

 (38)
Teodora sako, kad lietuvėms netinka tai, kas auginama ne mūsų žemėje. O aš apgyniau ir burokėlius, ir imbierą.
Imbierinė arbata sukelia sotumą jausmą. Valgote mažiau, atrodote gražiau!
Imbierinė arbata sukelia sotumą jausmą. Valgote mažiau, atrodote gražiau!
© Shutterstock nuotr.

Burokėliai man padeda dėl mažakraujystės ir žemo kraujo spaudimo. Be to, mėgstu burokėlių sultis maišyti su morkų - pamėginkit, skanu! Tik dar įpilkite šaukštelį grietinėlės ar alyvuogių aliejaus, kad organizmas geriau įsisavintų naudingas medžiagas.

Imbierą labai mėgsta Indijos moterys, kurios nori numesti svorio. Imbieras šioje šalyje vertinamas ne tik dėl šių stebuklingų galių, bet ir dėl jauninamojo poveikio organizmui, taip pat gydomųjų savybių. Imbiero arbata reguliuoja medžiagų apykaitą, gerina kraujo apytaką. Imbiero šakniastiebyje esantys eteriniai aliejai gerina ir kitų organų darbą.

O lieknėti geriausiai padeda imbierinė arbata. Tik viena taisyklė: jos negerkite prieš miegą, nes sunkiai užmigsite - tokia arbata suteikia žvalumo. Jau geriu kelias dienas. Rezultatų dar nepajutau, bet valgau dabar tikrai mažiau!

1 receptas. 1 dalį imbiero bei 1 dalį česnako užpilkite 20 dalių virinto vandens. Viską sumaišykite, supilkite į termosą ir palaukite 15 min., kol pritrauks. Gerkite mažomis porcijomis visą dieną. Svoris krinta labai greitai.

2 receptas. Smulkiai supjaustykite imbiero šaknį, sumeskite gabaliukus į termosą ir užplikykite vandeniu. Palikite 30 min. Arbatą gerkite ne mažiau kaip 3 kartus per dieną iki valgymo likus pusvalandžiui.

3 receptas. Susmulkinkite imbiero šaknį, išspauskite citrinos sulčių ir įdėkite 1 šaukštelį medaus. Viską užpilkite verdančiu vandeniu. Arbatą gerti visą dieną, iki valgio likus pusvalandžiui ir paties valgio metu. Jūs suvalgysite mažiau, nei įprastai.

4 receptas. Užplikykite paprastą žaliąją arbatą, įdėkite į ją smulkinto imbiero (ar imbiero miltelių). Šis neįprastas aromatinis gėrimas irgi padės mesti svorį.

Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Skanios

IMPERATORIŠKA KIAUŠINIENĖ: tokie išskirtiniai pusryčiai jus nustebins (7)

Imperatoriška kiaušinienė, arba kitaip - kaizerio pusryčiai. Nežinia, ar šis kiaušinienės receptas iš tiesų atkeliavo iš Vokietijos imperijos laikų, bet norintys savo rytą pradėti su išskirtiniu patiekalu, tikrai nenusivils.

KAI ŠALDYTUVAS TUŠČIAS: kaip išsikepti gardų šokoladinį pyragą be kiaušinių, pieno ar sviesto (2)

Kartais taip jau nutinka, kad skrandis ištuštėja kartu su šaldytuvu. Norisi pasilepinti kokiu gardžiu desertu, o tavo šaldytuve nebėra nei sviesto, nei pieno, nei kiaušinių, reikalingų gardžiam kepiniui pagaminti. Tačiau išradingos šeimininkės siūlo išties netradicinį šokoladinio pyrago receptą, kurį galima pasigaminti net ir tada, kai tavo virtuvėje nėra tradicinių ingredientų.

Patiekalas, vertas karaliaus stalo: VIŠTIENOS PYRAGAS su fantastišku įdaru (2)

Šis vištienos pyragas yra ypatingas tuo, kad jis patiks kiekvienam. Valgantį jį pirštus apsilaižys tiek mėsėdis, tiek žuvies gerbėjas, tiek vegetaras. Dėl tokios ingredientų gausos ir skonių įvairovės šis pyragas išties vertas karaliaus stalo.

ŠVEDIŠKA PICA: taip gardžiai šio patiekalo dar tikrai negaminote! (1)

Visi žinome, kad picos tėvynė yra Italija. Ir tikriems italams geriau neskaudinti širdies ir neskaityti šio straipsnio. Tačiau visame pasaulyje virtuvės šefai drąsiai eksperimentuoja ir pritaiko šį itališką patiekalą pagal kiekvienos šalies skonio receptorius.

Taip turėtų atrodyti TOBULA VAKARIENĖ: 8 maisto produktai, kuriuos naudinga valgyti net ir naktį +RECEPTAI (4)

Ne paslaptis, kad soti vakarienė yra didžioji mūsų nuodėmė. Sočiai prisivalgyti vėlai vakare ar naktį nerekomenduojama ne tik dėl papildomų kilogramų, bet ir dėl nekokybiško miego ir apsunkusios savijautos.

NAPOLEONO TORTAS: genialus prancūzų, italų ar rusų išradimas? Receptas

Dėl visų mėgstamo „Napoleono“ torto tikrosios atsiradimo istorijos nesutariama jau seniai. Dauguma neabejoja, kad desertas pavadintas žymiojo Prancūzijos imperatoriaus Napoleono Bonaparto garbei, tačiau šio kepinio pirmojo recepto kilmė visiškai neaiški, dėl to tarp įvairių tautų nuolat vyksta ginčai, siekiant įrodyti, kad būtent jie pirmieji sugalvojo tortą, dažnai vadinamą konditerijos šedevru.

NEĮMANOMA ATSISPIRTI: šokoladinis varškės pyragas su pora šaukštų ypatingo ingrediento (4)

Šis pyragas nuo kitų varškės pyragų skiriasi ne tik dėl to, kad yra šokoladinis. Bet dar ir dėl to, kad jis yra gaminamas su ypatingu ingredientu.

12 gardžių idėjų NAMINIŲ KOLDŪNŲ įdarui (1)

Mes esame įpratę koldūnus valgyti su mėsos ar kopūstų, kartais gal bulvių, sūrio ar uogų įdaru, bet atėjo laikas išbandyti šį tą naujo! Norime pasidalinti su jumis 12 gardžių idėjų, kaip paruošti išskirtinį koldūnų įdarą.

Ši DIEVIŠKO SKONIO UŽKEPĖLĖ - kiekvieno vyro svajonė (32)

„Vyro svajonė“ - taip pavadinau šią gardžią ir nesunkiai paruošiamą užkepėlę, kurią dievina tiek mano tėtis, tiek mano vyras. Neabejoju, kad jai negalės atsispirti ir jūsų brangiausieji vyrai.

Purus ir lengvas KEFYRO PYRAGAS su uogomis: tobulas nekaloringas desertas (9)

Kai norisi kažko saldaus, tačiau negaliu sau leisti smaližiauti kaloringais kepiniais ar šokoladais, visada prisimenu kefyro pyragą. Šis purus kepinys yra tikras išsigelbėjimas. Viena porcija gardaus ir lengvo deserto numalšins alkį saldėsiams ir nepakenks figūrai - porcijoje yra tiki 160 kalorijų!

Kaip NULUPTI SVOGŪNĄ neapsiverkus (4)

Nežinau, kaip jums, bet man svogūną tenka pjaustyti beveik kasdien. Jis nepamainomas virtuvėje gaminant įvairiausius patiekalus. Svogūnas reikalingas tiek keptas, tiek virtas, tiek žalias. Tačiau bjauriausia dalis yra svogūno pjaustymas.

VIŠTIENA KITAIP: garantuotas kulinarinis hitas vos iš dviejų ingredientų (1)

Vištiena ir alus - keista kombinacija, tiesa? Bet taip atrodo tik iš pirmo žvilgsnio. Paruošti vištieną pagal šį receptą labai lengva, o rezultatas nustebins.

Skanių KOTLETŲ PASLAPTIS: kaip iškepti tobulą? (60)

Atrodytų, kas jau čia tokio sudėtingo iškepti kotletus? Tačiau dėl tam tikrų priežasčių, kai kurioms šeimininkėms jie pavyksta tobuli, o kitoms - trupantys lyg smėlis ar kieti kaip akmuo.

PIENIŠKOS NAMINĖS DEŠRELĖS: dieviškas skonis be jokios chemijos (67)

Pagrindinis naminių dešrelių privalumas, žinoma, yra tas, kad gali pati pasigaminti produktą be kenksmingų priedų, skonio ir kvapo stipriklių, modifikuoto krakmolo ir panašiai.

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ su gardžia plutele (1)

Šiam patiekalui sunku atsispirti. Vištiena su gardžia garstyčių plutele kol kas nepaliko nė vieno abejingo. Siūlome išbandyti šį receptą ir jums.