Imbieras padeda greitai mesti svorį

 (38)
Teodora sako, kad lietuvėms netinka tai, kas auginama ne mūsų žemėje. O aš apgyniau ir burokėlius, ir imbierą.
Imbierinė arbata sukelia sotumą jausmą. Valgote mažiau, atrodote gražiau!
© Shutterstock nuotr.

Burokėliai man padeda dėl mažakraujystės ir žemo kraujo spaudimo. Be to, mėgstu burokėlių sultis maišyti su morkų - pamėginkit, skanu! Tik dar įpilkite šaukštelį grietinėlės ar alyvuogių aliejaus, kad organizmas geriau įsisavintų naudingas medžiagas.

Imbierą labai mėgsta Indijos moterys, kurios nori numesti svorio. Imbieras šioje šalyje vertinamas ne tik dėl šių stebuklingų galių, bet ir dėl jauninamojo poveikio organizmui, taip pat gydomųjų savybių. Imbiero arbata reguliuoja medžiagų apykaitą, gerina kraujo apytaką. Imbiero šakniastiebyje esantys eteriniai aliejai gerina ir kitų organų darbą.

O lieknėti geriausiai padeda imbierinė arbata. Tik viena taisyklė: jos negerkite prieš miegą, nes sunkiai užmigsite - tokia arbata suteikia žvalumo. Jau geriu kelias dienas. Rezultatų dar nepajutau, bet valgau dabar tikrai mažiau!

1 receptas. 1 dalį imbiero bei 1 dalį česnako užpilkite 20 dalių virinto vandens. Viską sumaišykite, supilkite į termosą ir palaukite 15 min., kol pritrauks. Gerkite mažomis porcijomis visą dieną. Svoris krinta labai greitai.

2 receptas. Smulkiai supjaustykite imbiero šaknį, sumeskite gabaliukus į termosą ir užplikykite vandeniu. Palikite 30 min. Arbatą gerkite ne mažiau kaip 3 kartus per dieną iki valgymo likus pusvalandžiui.

3 receptas. Susmulkinkite imbiero šaknį, išspauskite citrinos sulčių ir įdėkite 1 šaukštelį medaus. Viską užpilkite verdančiu vandeniu. Arbatą gerti visą dieną, iki valgio likus pusvalandžiui ir paties valgio metu. Jūs suvalgysite mažiau, nei įprastai.

4 receptas. Užplikykite paprastą žaliąją arbatą, įdėkite į ją smulkinto imbiero (ar imbiero miltelių). Šis neįprastas aromatinis gėrimas irgi padės mesti svorį.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Skanios

5 skanūs ir maistingi receptai su avokadais (4)

Kokia avokadų nauda? Tai aukščiausios kokybės baltymų, geriausių riebalų ir maistingiausių angliavandenių šaltinis. Be to, šis vaisiaus - veiksminga priemonė kovoje su bloguoju cholesteroliu, skatinanti jį pasišalinti iš kraujo.

Efektingos detoksikacinės sriubos norinčioms sulieknėti (8)

Šios sriubos - tikra atgaiva skrandžiui po šventinio mišrainių maratono. Jas labai lengva paruošti, o be to jos labai skanios. Receptuose nurodyto kiekio užteks 2-3 dienoms, todėl jei atsispirsite tortams, kumpiams ir kitiems riebiems patiekalams, valgydamos šią sriubą tikrai numesite ne vieną kilogramą.

Subtilybės, kurias turi žinoti kiekvienas perkantis putojantį vyną (1)

Prancūziškas šampanas dažniausiai pirmauja putojančiųjų pasaulyje, tačiau nederėtų pamiršti ir Ispanijoje gaminamo cava, o Italijoje – vis labiau populiarėjančio prosecco.

Kaip gražiai patiekti silkę + 2 receptai (3)

Ieškote idėjų kaip originaliai ant šventinio stalo patiekti patiekalus su silke? Dalinamės skaniai ir gražiai atrodančiomis idėjomis.

Tokio skonio niekur nerasite: 4 burnoje tirpstantys salotų receptai, kurie papuoš jūsų stalą (3)

Jau sugalvojai, kokiais patiekalais papuoši žiemos švenčių stalą? Jei ne, siūlome išbandyti naujų ir skanių salotų receptų.

Dieviško skonio dietiniai sausainiai, kurie nudžiugins visus lieknėjančius (8)

Ką valgyti, kad nesustorėtum? Šį klausimą sau užduoda kiekviena moteris, ypač kalbant apie kepinius.

Mišrainė, be kurios neįsivaizduojamos šios šventės – privalote tai paragauti! (3)

Šios ryžių ir kepenėlių salotos yra turbūt vienas tų patiekalų, kurie tiesiog privalo būti ant jūsų šventinio stalo pasitinkant Ugningojo Gaidžio metus!

Šios salotos – milijoną kartų skaniau už „Silkę pataluose“ (28)

Jei manėte, kad „Silkė pataluose“ yra mišrainių karalienė, turime nuvilti. Populiarias salotas nukarūnavo šis receptas.

Lietuvių skonis kinta: jau nori ryklienos ir fontane plaukiojančių omarų

Keturių restoranų virtuvės šefas Montvydas Kazlauskas prieš prieš naujo restorano atidarymo šventę sutiko papasakoti apie besikeičiantį lietuvių skonį.

Patarimai, kaip išvengti duonos pelėsio namuose

Dėl rudeninio oro ir jame tvyrančių bakterijų, dažnas namuose susiduria su nemalonia problema – supelijusia duona. Rudens drėgmė ir šildomos patalpos sukuria palankesnes sąlygas pelėsiui veistis ir plisti. Duonos ekspertas Tadas Aleknavičius pataria, kaip tinkamai laikyti duonos gaminius, kad šie nepelytų ir ilgiau išliktų švieži.

Naujametiniam stalui: soti ir gardi mišrainė su paslaptimi – nepasigailėsite pabandę (5)

Šventinis maistas turėtų būti ne tik skanus, bet ir originalus bei žadinti apetitą. Todėl jūsų naujametinį meniu tikrai paįvairins šios gardžios ir sočios salotos. Nepasigailėsite pabandę šią originalią mišrainę su paslaptimi.

Išbandę šį receptą, bulvių daugiau nenorėsite valgyti kitaip (12)

Orkaitėje keptos bulvės dažniausiai valgomos kaip garnyras. Tačiau tik ne šį kartą. Su tinkamais ingredientais bulvė gali tapti pačiu gardžiausiu pagrindiniu patiekalu.

Dievinu tokius pyragų receptus: greita, paprasta ir įspūdinga! (14)

Šis paprastai pagaminamas ypatingo skonio pyragas puikiai žinomas kaip "Zebras".

Užtepėlės vieno kąsnio sumuštinukams, kurios visuomet sulaukia didelio pasisekimo

Gardi, ką tik iškepta ir dar garuojanti duona bei naminės užtepėlės, nenuviliantis derinys, tinkamas tiek paprastam šeimos vakarui, tiek pavaišinti netikėtai į svečius užsukusius svečius.

Silkė pataluose kitaip: šį receptą būtinai išsaugokite artėjančioms žiemos šventėms (39)

Be „Silkės pataluose“ neįsivaizduojamos nė vienos žiemos šventės. Todėl mes siūlome šio patiekalo gerbėjus nudžiuginti dar gardesniu receptu - tikrai nenusivilsite! Toks „Silkės pataluose“ variantas patiko absoliučiai visiems, kurie tik bandė šį užkandį! Be to, ją ne tik lengva paruošti. Patiekalas atrodo labai stilingai.