BALTYMINIS PYRAGAS puriame vyšnių padaže – vertas jūsų nuodėmės

Trapus pyragas puriame grietinėlės ir vyšnių padaže. Ši dangiška palaima yra verta nuodėmės. Tai - tikra spalvų ir skonio poezija.
<strong>BALTYMINIS PYRAGAS</strong> puriame vyšnių padaže – <span style="color: #ff0000;">vertas jūsų nuodėmės</span>
© Vida Press

Ingredientai:

75 g sviesto
300 g cukraus
4 kiaušiniai
50 g pieno
100 g kvietinių miltų
5 g kepimo miltelių
250 g plaktos grietinėlės
300 g vyšnių

<strong>BALTYMINIS PYRAGAS</strong> puriame vyšnių padaže – <span style="color: #ff0000;">vertas jūsų nuodėmės</span>
© Vida Press nuotr.

Gaminimas:

Sviestą sutrinkite su cukrumi, įmaišykite kiaušinio trynius, įpilkite pieno, suberkite miltus ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišykite ir supilkite į kepimo skardą.

Išplakite kiaušinio baltymus ir 100 g cukraus. Gauta mase apliekite pyrago viršų.

Kepkite 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.

Iškepusį ir atvėsusį pyragą aptepkite plaktos grietinėlės bei smulkintų vyšnių kremu.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Skanios

Kitokios pomidorų ir agurkų salotos: tokių dar neragavote

Neabejojame, kad esate ragavusios įvairiausių pomidorų ir agurkų salotų. Tačiau tokio recepto dar tikrai nebuvote girdėjusios. Pabandykite!

Patyrusios namų šeimininkės išduoda auksines konservavimo taisykles (2)

Ką būtina žinoti apie konservavimą, norint papildyti namų atsargas? Patyrusios namų šeimininkės išduoda auksines konservavimo taisykles, kurios tikrai pravers ir jums.

Tuno salotos – tokių jūs dar tikrai neskanavote (2)

Jei jūsų šeima nemėgsta, kai jūs eksperimentuojate virtuvėje, tačiau naujovių šauksmas yra nepakeliamas, išbandykite šį receptą.

Agurkai netikėtame marinate: užtruksite vos 6 minutes (23)

Azijiečiai virėjai dažnai gamina paprastą saldžiarūgštį marinatą, mirkydami agurkus acte ir cukruje. Tačiau mes receptą siūlome papildyti vienu netikėtu ingredientu, kuris...

„Čigoniški“ kotletai: sultingumu pranoksta daugelį iki šiol išbandytų receptų (15)

Sunku pasakyti, ar šis patiekalas iš tiesų yra pasiskolintas iš romų virtuvės, ar jis pavadintas taip dėl to, kad yra toks pat išskirtinis, kaip ir šios klajojančios tautos gyvenimas.

Naminė vytinta mėsytė – paprasta ir taip skanu! (24)

Vytinta mėsytė, gaminama namuose, yra nepaprastai skani, be jokių dažiklių ir skonio ar kvapo stipriklių. Kai paragausite namuose pagaminto kumpio, niekada nebepirksite iš parduotuvės!

Pačių skaniausių žemaičių blynų paslaptis (12)

Tokie purūs ir skanūs žemaičių blynai gali būti tik žinant ypatingą gaminimo receptą. Jei norite nustebinti savo šeimą, išbandykite kitokį patiekalo gaminimo būdą.

Gardžiausios įdarytos cukinijos: skonis kaip balandėlių

„Tiesiog dievinu įdarytas cukinijas. Jų skonis kaip balandėlių“, - sako savo receptu su 5braškėmis pasidalinusi skaitytoja Regina.

Praturtintas „tinginys“ – jo norisi dar ir dar! (20)

Mūsų skaitytoja Loreta siūlo išbandyti praturtintą „Tinginio“ pyragą, kuris užburs skoniu. Šio deserto nereikia kepti. Jį paruošti yra nepaprastai paprasta, todėl pasigaminti jį gali kiekvienas.

Gardus desertas iš kefyro: besilaikantiems dietos, bet norintiems pasmaguriauti (9)

Šį receptą mums rekomendavo mūsų skaitytoja Rima. Kefyro desertą ji siūlo išbandyti toms, kurios nori pasmaguriauti, bet negali, nes prižiūri savo kūno linijas.

Populiarėja alkoholiniai kokteiliai, kuriems ingredientų tenka ieškoti darže

Kiekviena moteris galėtų daug papasakoti apie prieskonines žoleles sriuboje ir salotose, bet ne kažin ką – apie žoleles alkoholiniuose kokteiliuose. Ši sritis mums kol kas vis dar menkai pažįstama. Tačiau ar ne metas ištaisyti šią žinių spragą?

Šokoladinis obuolių pyragas, kurio skonis nustelbs visus iki tol ragautus!

Obuolių pyrago receptų yra turbūt daugiau nei abėcėlėje raidžių. Kiekviena save gerbianti šeimininkė žino įdomų ir neįprastą būdą, kaip iš obuolių ir miltų iškepti pyragą, kuris nustelbs visus savo skoniu.

Baklažanai kaip grybai – gardesnio ir paprastesnio recepto nesu girdėjusi! (2)

Šį receptą sužinojau iš savo kaimynės, kuri kartą pasikvietė mane į svečius ir pavaišino nuostabaus skonio baklažanais, kurie priminė grybus. Kai ji pasakė man receptą, grįžusi namo nedelsiant tai pasigaminau pati!

Spiralinis pyragas su pasakiška paslaptimi

Skanu, greita ir paprasta - taip galima apibūdinti pyragaičius ar pyragus iš sluoksniuotos tešlos. Pabandykite išsikepti spiralinį pyragą su paslaptimi!

Neįmanoma atsispirti: marinuoti obuoliai (su kopūstais, šermukšniais ar medumi)

Marinuoti obuoliai gali būti su įvairiausiais produktais ir prieskoniais, žolelėmis, medumi, cukrumi, garstyčiomis, levandomis, mėtomis, baziliku, vyšnių ir serbentų lapais. Jums atrinkau pačius skaniausius marinato receptus. Išbandykite ir jūs - neįmanoma atsispirti.