Žuvis su greitu padažu

Šiam patiekalui tinka sterko, tilapijos, kuprės ar kitokios žuvies filė.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žuvį supjaustykite gabalėliais. Kiaušinį išplakite su druska ir pipirais. Žuvies gabalėlius pamirkykite į išplaktą kiaušinį, paskui apvoliokite džiūvėsėliuose. Iškepkite aliejuje (po 5 – 7 min. iš abiejų pusių).

Agurkus ir žalumynus padažui smulkiai supjaustykite. Kartu su išspaustu česnaku suberkite į majonezą, išmaišykite.

Žuvį sudėkite į lėkštę. Padažą užpilkite ant viršaus arba patiekite atskirai indelyje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Žuvies filė
1 vnt. Kiaušiniai
0,5 stiklinė Malti džiūvėsėliai
50 ml Aliejus
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Druska
Padažui:
7 šaukštas Majonezas
100 g Marinuoti agurkai
2 skiltelė Česnakai
sauja Žalumynai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :