Žuvis su česnakiniu padažu

Atšalus orams, pats metas prisiminti žuvį. Siūlome pasigaminti upėtakius su česnakiniu padažu.
Žuvis
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Neluptą česanko galvutę 15 min. pakepkite 200 laipsnių karščio orkaitėje. Tuomet česnaką nulupkite ir šakute sutrinkite iki košės. Krapus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.

Į česnakų košelę supilkite grietinėlę ir suberkite krapus. Pasūdykite, įberkite pipirų ir gerai išmaišykite.

Žuvis nuplaukite, jei reikia, išdarinėkite, nupjaukite galvas, uodegas ir pelekus. Apkepkite jas keptuvėje su augaliniu aliejumi po 4 min. iš kiekvienos pusės. Tuomet uždenkite dangtį ir kepkite dar 10 min.

Prieš patiekdami užpilkite ant žuvies česnakinio padažo.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Upėtakiai
8 skiltelė Česnakai
sauja Krapai
200 ml Grietinėlė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
4 šaukštas Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :