Žuvis aštriame pomidorų padaže

Aštrių patiekalų mėgėjams.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir padalykite į 2 filė dalis. Svogūną, česnakus, imbierą nulupkite ir susmulkinkite. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Aitriąsias paprikas perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklytes, minkštimą smulkiai supjaustykite.

Puode įkaitinkite sviestą, 30 s apkepkite kalendros sėklas. Sudėkite smulkintus svogūnus, česnakus, pomidorus, imbierą ir aitriąsias paprikas. Troškinkite ant vidutinės ugnies 10 min. Sudėkite jogurtą, ciberžolę, „Garam Masala“ prieskonius, druską ir cukrų. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite pamaišydami dar 5 min.

Sudėkite žuvį į aliejumi išteptą kepimo formą. Tolygiai užpilkite paruoštu padažu. Uždenkite indą aliuminio folija ir kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje 20 min. Nuimkite foliją ir pakepkite dar 15 min.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 kg Jūrinės žuvies filė
2 vnt. Svogūnai
6 vnt. Pomidorai
3 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Imbieras (tarkuotas)
2 vnt. Čili pipirai
3 šaukštas Sviestas
1 šaukštelis Kalendros grūdeliai
1 šaukštelis Ciberžolė
0,5 šaukštelis Prieskoniai „Garam Masala“
1 šaukštas Druska
1 šaukštas Cukrus
3 šaukštas Citrinų sultys
150 g Jogurtas (natūralus)
1 šaukštas Aliejus
Porcijos: 6
Sudėtingumas :