Žuvies troškinys su raugintais agurkais

Skamba neįprastai? Verta pabandyti.
Žuvies troškinys
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.

Agurkus, morką, ropę ir petražolių šaknis nulupkite, supjaustykite kubeliais.

Grybus smulkiai supjaustykite.

Į molinius kepimo indus sluoksniais sudėkite daržoves, grybus ir žuvį. Įberkite pipirų grūdelių, įdėkite po gabalėlį lauro lapo. Užpilkite turinį nedideliu kiekiu vandens ir aliejaus.

Sudėkite indelius į 200 laipsnių karštumo orkaitę, kepkite apie 40 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Žuvies filė
1 vnt. Morkos
1 vnt. Ropės
20 g Petražolių šaknys
2 vnt. Rauginti agurkai
5 vnt. Rauginti grybai
80 g Aliejus
pagal skonį Pipirai
1 vnt. Lauro lapai
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :