Žuvies troškinys Boullabaise

 (4)
Viduržemio jūros autentika.
© St.Michel restorano nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
1.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į verdantį žuvies sultinį sudėkite stambiai supjaustytas bulves ir morkas. Likus penkioms minutėms iki virimo pabaigos sudėkite visus likusius ingredientus ir uždengę dangtį patroškinkite dar penkias minutes.

agardinimui riekelėmis supjaustykite prancūzišką batoną, užtepkite pomidorų padažo su smulkintu česnaku ir apkepkite orkaitėje, kol apskrus.

St. Michel restoranas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą