Žuvies suktinukai

© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Ukrainos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Filė gabaliukus išmušti, pabarstyti druska ir pipirais, suvynioti, o į vidų įdėti sviesto gumuliuką. Apkepti įkaitintame aliejuje. Patiekti su skrudinto batono riekelėmis, puošti žalumynais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Žuvies filė
50 g Sviestas
5 reikelė Batonas
pagal skonį Druska
šlakelis Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :