Žuvies suflė

Sotus patiekalas.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Maltą žuvį pagardinti mėgstamais prieskoniais ir žalumynais bei druska, supilti pieną ir 20 min. patroškinti keptuvėje, uždengus dangtį. Kiaušinius išplakti, sumaišyti su ištirpintu sviestu ir sumaišyti su atvėsinta žuvies mase. Kepti orkaitėje apie 25 min.

Patiekti iškart su daržovėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Žuvis (įvairi, malta)
0,5 stiklinė Pienas
4 vnt. Kiaušiniai
50 g Sviestas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :