Žuvies piršteliai su aštriomis lęšių salotomis

 (1)
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite žuvies filė didesniais gabaliukais.

Vienos rūšies žuvies filė apibarstykite CHILI CON CARNE, kitos rūšies – FAJITA prieskonių mišiniu.

Palikite, kad marinuotųsi, kol paruošite lęšių salotas.

Sumaukite žuvies filė ant iešmelių ir iš vienos pusės apkepkite kelias minutes keptuvėje, kol įgaus geltoną atspalvį.

Paskui kepkite 8–10 minučių iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje ir, jei reikia, apibarstykite druska.

Lęšių salotos:

Lęšius ruoškite laikydamiesi ant jų pakuotės pateiktų nurodymų ir virkite, kol suminkštės.

Nuvalykite ir supjaustykite daržoves.

Viską sumaišykite, įdėkite CHUNKY SALSA padažo ir, jei norite, įberkite druskos.

Tam, kad būtų įdomiau, salotas patiekite ant SANTA MARIA tortilijų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą