Žirnių miltų blynai su šonine

© VMG nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius ištrinkite su cukrumi ir druska.

Supilkite pieną ir lydytą sviestą.

Pastoviai plakant po truputį berkite miltus ir kepimo miltelius.
Viską gerai išplakite ir kepkite nedidelius blynelius keptuvėje be riebalų.

Orkaitę įkaitinkite iki 190`C.Plonai pjaustytas šoninės juosteles kelias minutes paskrudinkite orkaitėje.

Prikaistuvyje užvirinkite vandenį, įberkite druskos ir supilkite actą. Į verdantį vandenį atsargiai imuškite kiaušinius. Pavirkite, kol jie sukietės (laikys formą, bet trynys dar bus minkštokas) ir kiaurasamčiu atsargiai išgriebkite.

Blynelius sudėkite į lėkštutes vieną ant kito, ant viršaus uždėkite skrudintos šoninės juostelių ir kiaušinius.

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
100 g Cukrus
400 ml Pienas
75 g Sviestas
150 g Žirnių miltai
150 g Kvietiniai miltai
2 šaukštelis Kepimo milteliai
100 g Šaltai rūkyta šoninė
4 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Actas
pagal skonį Druska