ŽIEMAI: šparaginės pupelės su garstyčiomis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
1.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šparaginėms pupelėms nupjaukite galiukus, perpjaukite per pusę ir apvirkite sūriame vandenyje apie 7 minutes. Nupilkite vandenį, o pupeles sudėkite į paruoštus stiklainius.

Krieno šaknį smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą gartu su cukrumi, druska, garstyčių grūdeliais, pipirais, lauro lapais. Užpilkite vandeniu, aliejumi, actu ir virkite apie 5 minutes.

Karštu marinatu užpilkite pupeles ir sandariai užsukite dangtelius.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Šparaginės pupelės
700 ml Vanduo
1 gabaliukas Krienai
4 šaukštas Garstyčių grūdeliai
4 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Druska
5 vnt. Kvapieji pipirai
3 vnt. Lauro lapai
250 ml Actas
50 ml Aliejus
Sudėtingumas :