Žiedinių kopūstų, lazdynų riešutų ir avokadų salotos su cinamoniniu užpilu

 (1)
© gourmantineblog.com nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.

Apšlakstykite žiedinio kopūsto žiedynus aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir kepkite 25 – 30 min.

Išimkite žiedinį kopūstą iš orkaitės, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių.

Į kepimo skardą suberkite lazdyno riešutus, paskrudinkite 10 min. Kai išimsite iš orkaitės, patrinkite rankšluosčiu, kad nusisluoksniuotų žievelė, tada susmulkinkite peiliu.

Sumaišykite visus produktus užpilui.

Nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis avokadą.

Sumaišykite produktus salotoms, užpilą įpilkite į dubenėlį.

Gourmantine
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Salotoms:
1 vnt. Žiediniai kopūstai
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 stiklinė Lazdyno riešutai
2 vnt. Avokadai
sauja Petražolės
Užpilui:
1,5 šaukštas Klevų sirupas
1/2 šaukštelis Cinamonas
1/2 šaukštelis Cinamonas
1/2 šaukštelis Žagrenis
žiupsnelis Kajeno pipirai
1,5 šaukštas Baltojo vyno actas
šlakelis Citrinų sultys
3-5 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :