Žemuogių likeris

 (3)
Žemuogių likeris
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Visus produktus sumaišykite. Mišinys turi pastovėti tris mėnesius.

Tada iš jo išimkite uogas ir palaikykite tamsioje vietoje dar mažiausiai šešis mėnesius.

Geriausia, jei palaikysite 12 mėnesių – gėrimas bus itin malonaus skonio.

Įspėjimas: alkoholio vartojimas kenkia jūsų ir jūsų šeimos sveikatai ir gerovei.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 ml Žemuogės
200 ml Cukrus
350 ml Baltas sausas vynas
Sudėtingumas :