Žemoje temperatūroje kepta lašiša su šparagais ir žirniais

 (2)
Žemoje temperatūroje kepta lašiša su šparagais ir žirniais
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Atskirkite lašišą nuo kauliukų ir supjaustykite norimos formos gabalais po 100 g. Užberkite druskos.

Sutarkuokite burokėlius, sudėkite juos ant žuvies ir pamarinuokite apie 30 minučių.

Įkaitinkite orkaitę iki 70 °C. Pakepinkite žuvį (odele apačioje)
įkaitintoje keptuvėje. Apibarstykite citrininiais žuvies prieskoniais
ir kepkite orkaitėje apie 15–20 minučių.

Nulupkite šparagus ir kartu su žirniais virkite pasūdytame vandenyje apie 2 minutes. Paskui atvėsinkite lediniu vandeniu, kad išliktų žalia spalva.

Išlydykite sviestą virš silpnos ugnies. Paskui padidinkite ugnį, bet
nuolat maišykite, kol sviestas šiek tiek paruduos. Žiūrėkite, kad sviestas nepradėtų rūkti, ir iš karto perpilkite į kitą dubenį, kad nepasmirstų. Užpilkite lydytą sviestą ant šparagų ir žirnių ir šiek tiek pašildykite.

Patiekite užbarstę šviežių prieskoninių žolelių.

Santa Maria
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :