Žemaitiški ŠALTIBARŠČIAI

 (1)
Žemaitiški šaltibarščiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Plonais šiaudeliais supjaustykite virtus burokėlius.

Sūrį supjaustykite nedideliais kubeliais.

Sūrį ir burokėlius suberkite į pasukas. Pagardinkite druska, pipirais, įdėkite grietinės ir išmaišykite.

Jei mėgstate, galite įdėti griežinėliais supjaustyto svogūno.

Patiekite su šiltomis, virtomis bulvėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 l Pasukos
2 vnt. Virti burokėliai
200 g Varškės sūris su kmynais
1 stiklinė Grietinė
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :