Žemaitiškas šiupinys

Žemaitiškas šiupinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Atskirai išvirkite išmirkytas perlines kruopas ir žirnius.

Bulves ir kiaulieną smulkiai supjaustykite. Bulves ir kiaulieną išvirkite su lauro lapais, kadagio uogomis, druska ir kvapniųjų pipirų žirneliais.

Perlines kruopas, žirnius ir bulves nususkite, sukrėskite į vieną puodą, sumaišykite ir kelias minutes palaikykite ant mažos ugnies.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 šaukštas Žirniai
3 šaukštas Perlinės kruopos
3 vnt. Bulvės
200 g Kiauliena
žiupsnelis Druska
6 vnt. Kvapieji pipirai
5 vnt. Lauro lapai
6 vnt. Kadagių uogos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :