Želė tortas „Mozaika“

Žėlė tortas „Mozaika“
Žėlė tortas „Mozaika“
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Trijuose atskiruose indeliuose paruoškite trijų spalvų želė (jas ruoškite pagal nuorodas ant pakelių).

Įdėkite į šaldytuvą ir palaukite kol gerai sustings.

Sustingusias želė supjaustykite nedideliais kubeliais ir sumaišius suberkite į dubenį ar silikoninę formą.

Želatiną užpilkite vandeniu ir palaukite apie 10 minučių, kol išbrinks.

Grietinėlę, pieną, cukrų ir vanilinį cukrų supilkite į kitą puodą ir užvirkite.

Nukelkite nuo ugnies ir palaukite kol šiek tiek pravės pravės.

Kelis šaukštus stipriai šilto grietinėlės mišinio įpilkite į želatiną ir maišykite kol ji ištirps.

Ištirpusią želatiną supilkite į likusį grietinėlės ir pieno mišinį ir gerai išmaišykite.

Palaukite kol atvės ir užpilkite ant spalvotų želė kubelių.

Palikite šaldytuve per naktį, kad želė tortas gerai sustingtų.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 pakelis Želė (skirtingų skonių ir spalvų)
12 g Želatina
400 ml Grietinėlė
200 ml Pienas
4 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 12
Sudėtingumas :