Žalsvieji blyneliai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš miltų, pieno, kiaušinių su trupučiu druskos užmaišyti tešlą. Dilgėlės susmulkinti, sumaišyti su medumi, užpilti grietinėle ir 5 min. patroškinti. Mišinį sudėti į tešlą. Viską gerai išmaišyti ir įkaitintame aliejuje iškepti nedidelius blynelius. Tiekti su avietėmis.

Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!

Savaitraštis „Prie kavos“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Miltai
150 ml Pienas
2 vnt. Kiaušiniai
300 g Dilgėlės
50 g Medus
50 ml Grietinėlė
50 ml Aliejus
100 g Avietės
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :