Žaliuokės pomidorų tyrėje

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir iškepkite su aliejumi, sudėkite virtas žaliuokes, pasūdykite, supilkite pomidorų tyrę ir paskaninę prieskoniais patroškinkite 8-10 min.

Žaliuokes sukrėskite į 0,5 l talpos stiklainius ir kaitinkite 80 C temperatūroje pirmą dieną 60 min., po 48 val. – 30 min.

Iškaitinę tuojau pat sandariai uždarykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Žaliuokės
3 vnt. Svogūnai
0,5 l Pomidorų pasta
1 šaukštas Druska
1 šaukštelis Kmynai
1 šaukštelis Kvepiantys pipirai
0,5 šaukštelis Juodieji malti pipirai
2/3 stiklinė Aliejus
Sudėtingumas :