Zalcburgo kiaušininis pudingas

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Austrijos virtuvė
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Orkaitę įkaitinkite iki 220 °C. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Baltymus išplakite, po truputį berdami cukrų. Trynius sumaišykite su 2 šaukštais išplaktų baltymų ir supilkite į išplaktus baltymus.

Ant viršaus pabarstykite miltų ir vanilinio cukraus. Tada miltus ir trynius greitai, tačiau atsargiai įmaišykite į baltymus.

Karščiui atspariame inde ištirpinkite sviestą ir į jį šaukštu vieną šalia kitos sukrėskite tris porcijas kiaušinių masės. Kepkite 4–8 min., kol pudingas parausvės. Išėmę iš orkaitės pabarstykite cukraus pudra ir iškart patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Kiaušiniai
50 g Cukrus
40 g Miltai
1 žiupsnelis Vanilinis cukrus
3 šaukštas Sviestas
pagal skonį Cukraus pudra
Porcijos: 4
Sudėtingumas :