ŽAGARĖLIAI kitaip - cinamoniniai

 (4)
Šie riestainiai ruošiami visai kaip žagarėliai: žagarėlių tešla ir kepimo būdas.
Žagarėliai kitaip - cinamoniniai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.0000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sukapokite su sviestu.

Sudėkite kiaušinius, kiaušinių trynius, grietinę.

Tešlą gerai išminkykite.

Nulipdykite nedidelius riestainius ir virkite karštame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Ištrauktus riestainius padėkite ant popierinio rankšluosčio ir gausiai pabarstykite cukraus pudra, sumaišyta su cinamonu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

350 g Miltai
2 šaukštas Grietinė
50 g Sviestas
2 vnt. Kiaušiniai
6 vnt. Kiaušinių tryniai
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Cinamonas
2 šaukštas Cukraus pudra
Porcijos: 4
Sudėtingumas :