Ypatingai paruošta silkė

Silkė, kepta grietinėje
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Silkių filė gerai nuvarvinkite ir supjaustykite į kelias dalis.

Į įkaitintą keptuvę sudėkite grietinę, suberkite kaparėlius, sudėkite silkių gabaliukus.

Kepkite ant mažos ugnies po 2-3 minutes iš abiejų pusių.

Patiekite su kaparėlių ir grietinės padažu, virtomis karštomis bulvėmis. Viską apiberkite šviežiais krapais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Silkių filė
400 ml Grietinė
2 šaukštas Kaparėliai
žiupsnelis Krapai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :