Ypatingai marinuoti BUROKĖLIAI

 (1)
Marinuoti burokėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlius nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sudėkite į sterilius stiklainius.

Morką ir krieno šaknį nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Svogūną supjaustykite griežinėliais.

Į puodą supilkite vandenį, actą, druską, cukrų, prieskonius ir suberkite morkas, krienus, svogūną. Užvirkite ir virkite kelias minutes.

Marinatą su daržovėmis užpilkite ant burokėlių ir uždenkite. Kai atvės, dėkite į šaldytuvą.

Skanauti burokėlius jau galite kitą dieną.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Burokėliai
1 vnt. Krieno šaknis
3 vnt. Lauro lapai
2 vnt. Kvapieji pipirai
3 vnt. Juodieji pipirai
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos
4 šaukštas Obuolių actas
3 šaukštas Cukrus
2 stiklinė Vanduo
0,5 šaukštelis Druska
2 vnt. Gvazdikėliai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :