Ypatingai marinuota kepta vištiena

 (1)
Ypatingai marinuota kepta vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
2.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nutarkuokite žieveles nuo citrinos ir apelsinų. Išspauskite sultis.

Sultis ir žieveles sumaišykite su garstyčiomis, cukrumi, baltu vynu, aliejumi, druska ir smulkiai pjaustytais salierų gabaliukais.

Marinatu užpilkite vištieną ir išmaišykite.

Uždenkite maistine plėvele ir palikita marinuotis šaldytuve per naktį.

Vištieną sudėkite į kepimo skardą ir apliekite marinatu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Vištiena
1 vnt. Citrinos
2 vnt. Apelsinai
1 šaukštelis Druska
2 šaukštelis Rudasis cukrus
1 šaukštas Garstyčios
150 ml Baltas sausas vynas
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 vnt. Salierų stiebai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :