Ypatingai kepti pievagrybiai

 (7)
Kepti pievagrybiai
Kepti pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir perpjaukite pusiau.

Sudėkite į įkaitintą aliejaus ir sviesto mišinį.

Pabarstykite druska, pipirais.

Saliero šaknį sutarkuokite ir sudėkite į keptuvę.

Maišant kepkite ant vidutinės ugnies apie 8 minutes.

Suberkite smulkiai pjaustytas petražoles ir supilkite citrinų sultis. Išmaišykite ir dar kepkite apie 3-4 minutes.

Patiekite su prancūziško batono riekelėmis, apteptomis česnakiniu žolelių sviestu.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Pievagrybiai
2 šaukštas Sviestas
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Česnakinė druska
pagal skonį Pipirai
1,5 šaukštas Citrinų sultys
100 g Salierų stiebai
3 šaukštas Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :