YPATINGA: bulviniai Kėdainių blynai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nulupkite, sutarkuokite. Kiaušinius išplakite ir supilkite į bulvių tarkius, suberkite manų kruopas, pagardinkite druska ir pipirais.

Įdarui sumaišykite maltą mėsą, smulkiai supjaustytą svogūną, pagardinkite druska ir pipirais.

Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir dėkite šaukštą bulvių tarkių, tada šaukštą mėsos įdaro, ant viršaus - vėl tarkių. Suformuokite blyną ir kepkite iš abiejų pusių.

Iškeptus blynus sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą ir dar keliolika minučių kepkite orkaitėje.

Patiekite su grietine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Blynams:
6 vnt. Bulvės
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Manų kruopos
pagal skonį Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
Įdarui:
250 g Malta mėsa
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :