Ypač skanūs ČEBUREKAI su vištiena

 (8)
Už receptą dėkojame skaitytojai Astai.
Čeburekai su vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
3.6667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus išmaišykite su druska, įpilkite kefyro ir gerai išmaišykite. Tešla turi būti pakankamai minkšta.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepkite svieste su išspaustais česnakais, kol gražiai paruduos.

Svogūnus sumaišykite su faršu ir prieskoniais.

Tešlą plonai iškočiokite ir uždėjus mažą puodą ar didesnį dubenį išpjaukite skritulius.

Į tešlos skritulių vidurį įdėkite faršo, perlenkite pusiau ir sulipdykite kraštus.

Kepkite keptuvėje, iki pusės pripildytoje aliejaus, po 5 minutes iš abiejų pusių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
400 g Miltai
0,5 l Kefyras
žiupsnelis Druska
Įdarui
300 g Vištienos faršas
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :