„Wok“ vištiena su daržovėmis

Tai paprastas „wok“ patiekalas, kuriam būdinga visų klasikinių Tailando virtuvės skonių gama. Pakepkite vištieną, šiek tiek patroškinkite daržoves ir patiekite su saldžiu aitriųjų paprikų padažu.
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
2.2857 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Supjaustykite vištienos filė juostelėmis ir pakepkite aliejuje. Sudėkite CHICKEN THAI WOK prieskonių mišinį ir gerai išmaišykite.

2. Sudėkite daržoves ir pakepkite kelias minutes su vištiena.

3. Sudėkite makaronus ir pamažu pilkite vandenį, visą laiką maišydami. Patroškinkite 2–4 minutes, kol makaronai bus paruošti.

4. Įmaišykite špinatus ir patiekite su saldžiuoju aitriųjų paprikų padažu.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :