Vyšnių uogienė su vanile

Už receptą dėkojame skaitytojai Rūtai.
Vyšnių uogienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuplaukite uogas ir išimkite vyšnių kauliukus.

Uogas ir sukrų suberkite į puodą, užpilkite vandens ir įmeskite vanilės ankštį.

Užvirkite ir virkite ant mažos ugnies apie 10-15 minučių.

Nugriebkite putas ir išpilstykite į paruoštus stiklainius. Sandariai uždarykite ir apverskite.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Vyšnios
0,5 kg "Dansukker" uogienių cukrus
1 vnt. Vanilės ankštis
Sudėtingumas :