Vyšnių uogienė su šokoladu

Už receptą dėkojame skaitytojai Eglei.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vyšnias nuplauti, išimti kauliukus, supjaustyti mažais gabaliukais.

Pilti citrinų sultis, berti cukrų ir viską 4 min. pavirti prikaistuvyje. Tada nukelti nuo viryklės ir atsargiai nugriebti putas.

Į gautą masę berti tarkuotą šokoladą ir pilti konjaką.

Išpilstyti į stiklainius. Uždaryti ir laikyti vėsioje vietoje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vyšnios
1 šaukštelis Citrinų sultys
250 g Cukrus
2 šaukštelis Konjakas
20 g Juodasis šokoladas
Sudėtingumas :