Vyšnių marmeladas

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vyšnias nuplaukite ir išgliaudykite. Suberkite į puodą, statykite ant ugnies ir kaitinkite ant mažos ugnies iki užvirimo. Nugraibykite atsiradusias putas. Kai tik užvirs, nukelkite nuo ugnies ir pertrinkite vyšnias per sietelį.

Gautą tyrę krėskite atgal į puodą, suberkite cukrų, išmaišykite ir palikite kelioms valandoms, kad cukrus ištirptų. Kas pusvalandį uogas permaišykite.

Paskui puodą vėl statykite ant nedidelės ugnies ir nugraibant putas virkite, kol tyrė gerokai sutirštės.

Išvirusį marmeladą sukrėskite į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Vyšnios
500 g Cukrus
Sudėtingumas :