Vyšninių pomidoriukų krepšeliai su tuno tartaru

Autorius: Giedra Sadauskienė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš pomidoriukų išpjaustom krepšelį.

Tuną pamarinuojame su citrinos sultimis. Tuną, paprikas, mėlynuosius svogūnus sukapojame mažais kubeliais, susmulkiname krapus, viską sumaišome. Pridedame druskos ir pipirų. Gautą įdarą sudedame į išpjaustytus pomidorus.

Daikono ridiką nuskutame, supjaustome plonomis juostelėmis ir susukame lizdelį, į lizdelį dedame pritaisytą pomidoriuką. Puošiame čiobrelio šakele.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą