Vyne troškinta žąsis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
2.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išdarinėtą žąsį įtrinkite druska ir pipirais, aptepkite sviestu ir dėkite į kepimo indą. Įkiškite į įkaitintą iki 200 C laipsnių orkaitę ir kepkite, vis palaistydami atsiradusiomis sultimis.

Kai kepsnys paruduos, nupilkite atsiradusius riebalus ir supilkite vyną bei sultinį. Toliau kepkite uždengus indą. Žąsį kelis kartus apverskite, kad į ją susigertų skystis.

Iškeptą paukštį patiekite su troškintais raugintais kopūstais.

Nuo kepimo likusį padažą patiekite atskirai.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Žąsis
100 g Sviestas
1/2 stiklinė Baltas saldus vynas
1/2 stiklinė Sultinys
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 8
Sudėtingumas :