Vyne troškinta vištiena

Gardi vištiena su grybais vyno padaže.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos gabalėlius pavoliokite miltuose. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Trumpai pakepinkite vištienos gabalėlius, sudėkite svogūnus ir salierus, pakepinkite dar 1-2 min. Supilkite vyną, sudėkite pomidorus, pabarstykite raudonėliais, druska ir pipirais.

Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 min (vištienos gabalėlius vieną kartą apverskite).

Supilkite balzaminį actą, sudėkite grybus ir patroškinkite dar 5-10 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Višta
1 žiupsnelis Miltai
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Salierai
125 ml Sausas baltasis vynas
3 vnt. Pomidorai
0,25 šaukštelis Raudonėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Balzaminis actas
100 g Grybai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :